Vetapedia hjälper till när Wikipedia blivit för vilseledande

publicerad 31 juli 2012
- av Torbjörn Sassersson red.
Vetapedia.se

Vetapedia.seVetapedia är ett nytt och potentiellt alternativ till Wikipedia. Vetapedia innehåller alternativa definitioner som förhoppningsvis ger dig som besökare en mer nyanserad bild av begrepp, ämnen, ord, händelser och personer.

Det är fallet med Wikipedia, ett bitvis hårt kontrollerat uppslagsverk när det gäller poster med en stark ekonomisk, ideologisk eller politisk laddning. Dessa poster är punktmarkerade och därför bör inte lobbyister och opinionsbildare som går industrins intressen styra dessa poster. Styrda poster ger ett skenbart intryck av neutralitet, men kan vara mycket vilseledande. Wikipedia missbrukas tom för att skapa dåligt rykte för vissa individer.

Nedan listas några länkar till poster som är under utveckling.

Stöd Vetapedia genom att länka till poster som du anser är korrekta.Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *