Camilla Elfving: Var med i undersökningen: “Det Högre i tillvaron”

0

Trots att vårt svenska samhälle påstås vara sekulariserat är intresset för andlighet och existentiella frågor stort. Men intresset verkar ligga på en dold nivå hos den stora massan, skriver Camilla Elfving.

Camilla Elfving
Camilla Elfving

“Att vi människor är mycket intresserade av olika typer av introspektion dvs. undersökning av det egna Själslivet är något jag känt till länge, det är därför jag skriver böcker om detta trots att min käre far tycker att jag hellre skulle skriva kriminalromaner. Men jag varken vill eller kan göra något annat. Verkligheten slår fiktionen tusenfalt och detta ämne upphör aldrig att fascinera mig. En känsla jag uppenbarligen delar med många”, säger Camilla Elfving.

 

Webbenkät om det Högre i tillvaron

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelPsykiatri – Läkemedelsindustrin författar “vetenskapliga studier” – Läkare signerar och ersätts
Nästa artikelMargareta Lundström rapporterar från The Low Carb Cruise 2012
Camilla Elfving (1971-) kommer från Stockholm. Camilla är ett diplomerat mentalt medium, transmedium och författare inom esoterik. Camilla Elfving har arbetat många år inom reklam- och kommunikationsbranschen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer