Camilla Elfving: Var med i undersökningen: ”Det Högre i tillvaron”

publicerad 2 augusti 2012
- Camilla Elfving
Bild: Camilla Elfving - Foto: Marie-Therese Karlberg

Trots att vårt svenska samhälle påstås vara sekulariserat är intresset för andlighet och existentiella frågor stort. Men intresset verkar ligga på en dold nivå hos den stora massan, skriver Camilla Elfving.

Camilla Elfving
Camilla Elfving

”Att vi människor är mycket intresserade av olika typer av introspektion dvs. undersökning av det egna Själslivet är något jag känt till länge, det är därför jag skriver böcker om detta trots att min käre far tycker att jag hellre skulle skriva kriminalromaner. Men jag varken vill eller kan göra något annat. Verkligheten slår fiktionen tusenfalt och detta ämne upphör aldrig att fascinera mig. En känsla jag uppenbarligen delar med många”, säger Camilla Elfving.

Webbenkät om det Högre i tillvaron

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq