Vetapedia om Nassim Haramein

0
135

Nassim HarameinNassim Haramein, född 20 november 1962 i Schweiz, är en självlärd forskare som hävdar att han har utvecklat en enhetlig fältteori tillsammans med kärnfysikern Elizabeth A. Rauscher, vilken går under namnet “Haramein-Rauscher metric”.

Haramein hävdar bland annat att hans teori förklarar uppkomsten av spinn, vilket han definierar som ett “vridmoment i rumtiden”. Han hävdar också att hans tillägg till Einsteins fältekvationer, som omfattar vridmoment och Corioliseffekter inom “plasmadynamiken” vilka i sin tur växelverkar med “polariserat geometriskt strukturerat vakuum”, ger en enhetlig fältteori.

Läs mer och se video med svensk undertext

Posten finns även på Wikipedia, men bara Vetapedia har även videoklipp

Stöd NewsVoice

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här