Victor Marx – världens snabbaste “gun disarmer”

publicerad 29 september 2012
- av Torbjörn Sassersson red.
Victor Marx
Victor Marx – Pressfoto

Victor Marx föddes med en frånvarande kriminell far som slog sin son. När Alex var 5 år lämnades han att dö i ett kylskåp. Alex överlevde sin barndom trots flera styvfäders misshandel. Som vuxen blev Victor Marx diagnostiserad med posttraumatisk stress.

Trots allt vände han av egen kraft det negativa till sin motsats. Han har blivit känd som världens snabbaste “gun disarmer”. Han kan med oerhörd snabbhet ta ifrån vapnet från en rånare, och Victor är graderad till 7:e dan i Keichu-Do en mix mellan Karate och Ju-Jitsumen.

Victor Marx arbetar numer mycket med att hjälpa ungdomar på drift.

www.victormarx.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *