Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Annons: Mats Sederholm & Linda Bjuvgård “Det tysta hotet – om dräneringen av människan som ingen talar om”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 september 2012
- NewsVoice redaktion
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård

Föredraget handlar om människans gigantiska potential som tyvärr sakta men säkert håller på att malas ner till förmån för rätt åsikter, rätt tankar, rätt prägling, mer likgiltighet och mera uppkoppling.

Vi likformas allt tydligare av media, politiker, staten, vetenskapshuliganer (VoF, Humanisterna), skolor, utbildningar och medmänniskor som i sin rädsla att bli övergivna går ihop och fnyser allt starkare åt de som vill se hjärta och sanning före likformighet, demokratilikgiltighet, stress, ytlighet och övervakning.

Föredraget kommer att ha ytterligare bredare och djupare innehåll än föredraget “Bakom slöjorna” som Mats ensam höll i Stockholm i juni 2012. Mats och Linda kommer att knyta ihop flera av våra samtida fenomen till en bild som få vågar prata om, förvandlingen av människan.

Mats och Linda är författare till boken “Robotfolket” och Mats är författare till den nyligen utgivna boken “Det enda rätta”. Mats är också skribent på Sourze, NewsVoice och Newsmill och har även deltagit i debattprogram på TV. Mats och Linda driver tillsammans bloggen Klar Sikt.

Söndagen den 28 oktober 2012
Klockan: 14–17
Pris: 120 kr inkl moms
Lokal: TR-huset i Göteborg
Arrangör: Föreningen Cui Bono


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq