Annons: Mats Sederholm & Linda Bjuvgård “Det tysta hotet – om dräneringen av människan som ingen talar om”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 september 2012
- NewsVoice redaktion
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård

Föredraget handlar om människans gigantiska potential som tyvärr sakta men säkert håller på att malas ner till förmån för rätt åsikter, rätt tankar, rätt prägling, mer likgiltighet och mera uppkoppling.

Vi likformas allt tydligare av media, politiker, staten, vetenskapshuliganer (VoF, Humanisterna), skolor, utbildningar och medmänniskor som i sin rädsla att bli övergivna går ihop och fnyser allt starkare åt de som vill se hjärta och sanning före likformighet, demokratilikgiltighet, stress, ytlighet och övervakning.

Föredraget kommer att ha ytterligare bredare och djupare innehåll än föredraget “Bakom slöjorna” som Mats ensam höll i Stockholm i juni 2012. Mats och Linda kommer att knyta ihop flera av våra samtida fenomen till en bild som få vågar prata om, förvandlingen av människan.

Mats och Linda är författare till boken “Robotfolket” och Mats är författare till den nyligen utgivna boken “Det enda rätta”. Mats är också skribent på Sourze, NewsVoice och Newsmill och har även deltagit i debattprogram på TV. Mats och Linda driver tillsammans bloggen Klar Sikt.

Söndagen den 28 oktober 2012
Klockan: 14–17
Pris: 120 kr inkl moms
Lokal: TR-huset i Göteborg
Arrangör: Föreningen Cui Bono

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *