Föredrag: Mats Sederholm & Linda Bjuvgård “Det tysta hotet – om dräneringen av människan som ingen talar om”

  0

  Mats Sederholm & Linda Bjuvgård

  Föredraget handlar om människans gigantiska potential som tyvärr sakta men säkert håller på att malas ner till förmån för rätt åsikter, rätt tankar, rätt prägling, mer likgiltighet och mera uppkoppling.

  Vi likformas allt tydligare av media, politiker, staten, vetenskapshuliganer (VoF, Humanisterna), skolor, utbildningar och medmänniskor som i sin rädsla att bli övergivna går ihop och fnyser allt starkare åt de som vill se hjärta och sanning före likformighet, demokratilikgiltighet, stress, ytlighet och övervakning.

  Föredraget kommer att ha ytterligare bredare och djupare innehåll än föredraget “Bakom slöjorna” som Mats ensam höll i Stockholm i juni 2012. Mats och Linda kommer att knyta ihop flera av våra samtida fenomen till en bild som få vågar prata om, förvandlingen av människan.

  Mats och Linda är författare till boken “Robotfolket” och Mats är författare till den nyligen utgivna boken “Det enda rätta”. Mats är också skribent på Sourze, NewsVoice och Newsmill och har även deltagit i debattprogram på TV. Mats och Linda driver tillsammans bloggen Klar Sikt.

  Söndagen den 28 oktober 2012
  Klockan: 14–17
  Pris: 120 kr inkl moms
  Lokal: TR-huset i Göteborg
  Arrangör: Föreningen Cui Bono


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelNew study: Receivers of 2009 swine flu vaccine more likely to be sick in swine flu
  Nästa artikelDr Annika Dahlqvist: Släng ut margarinet – låt barnen äta smör!
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer