Sheryl Crow säger att hennes mobiltelefon gav hjärntumör

0
135

Sheryl CrowI en TV-sänd intervju berättade den världskända sångerskan att hon brukade tillbringa timmar i att tala i mobilen samt att hon själv anser att mobilen är orsaken till att hon drabbades av en benign hjärntumör för en tid sedan, rapporterar bland annat People Magazine.

Text: Mona Nilsson | Foto från Sherylcrow.com

Sheryl Crow,   brain cancerCrow är enbart en i raden av kända personer som drabbats av hjärntumör de senaste åren. Både senator Ted Kennedy och den kände golfspelaren Severiano Ballesteros, fick maligna hjärntumörer som skulle komma att kräva deras liv.

“Crow, who says the tumor is in a part of her brain near where she often held her phone, says she started to suspect something was wrong when she began spacing out on stage, forgetting lyrics and generally feeling mushy.” / Peoples Magazine

Sheryl Crows doktor förnekar kopplingen mellan hjärntumören och hennes intensiva mobiltelefonerande. Det är rutin att göra det uttalandet inom läkarkåren. [reds anm]

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here