Sheryl Crow säger att hennes mobiltelefon gav hjärntumör

0
504
Sheryl Crow
Sheryl Crow – Pressfoto från Sherylcrow.com

I en TV-sänd intervju berättade den världskända sångerskan att hon brukade tillbringa timmar i att tala i mobilen samt att hon själv anser att mobilen är orsaken till att hon drabbades av en benign hjärntumör för en tid sedan, rapporterar bland annat People Magazine.

Text: Mona Nilsson

Crow är enbart en i raden av kända personer som drabbats av hjärntumör de senaste åren. Både senator Ted Kennedy och den kände golfspelaren Severiano Ballesteros, fick maligna hjärntumörer som skulle komma att kräva deras liv.

“Crow, who says the tumor is in a part of her brain near where she often held her phone, says she started to suspect something was wrong when she began spacing out on stage, forgetting lyrics and generally feeling mushy.” / Peoples Magazine

Sheryl Crows doktor förnekar kopplingen mellan hjärntumören och hennes intensiva mobiltelefonerande. Det är rutin att göra det uttalandet inom läkarkåren. [reds anm]


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer