Debatt: Organstölderna kommer att krossa Kinas kommunistregim

publicerad 15 oktober 2012
- av NewsVoice

En ohygglig företeelse sker i Kina. Exakt hur och när brotten kommer att avslöjas på bred front och vilken effekt det kommer att ha på Kinas regim är oklart. Men liksom i andra historiska fall i den kinesiska kommunisthistorien kommer det förmodligen att bli en vändpunkt – och det kan bli det kinesiska kommunistpartiets sista övergrepp på de mänskliga rättigheterna.

Text: Matthew Robertson

Det gäller naturligtvis organstölderna. Ända sedan år 2000 har den statliga säkerhetsapparaten och militärsjukhusen dödat samvetsfångar för deras organ – eller snarare tagit organ från dessa människor med följden att de dött. Fångarna är till allra största delen utövare av Falun Gong, en andlig metod som har sitt ursprung i Kina.

Läs hela artikeln på Epoch Times


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Mycket bra att ni hjälper till att sprida dessa fruktansvärda brott som svensk nyhetsmedia mörkar för att svenska företag ska kunna göra affärer med Kina.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *