Debatt: Organstölderna kommer att krossa Kinas kommunistregim

1

En ohygglig företeelse sker i Kina. Exakt hur och när brotten kommer att avslöjas på bred front och vilken effekt det kommer att ha på Kinas regim är oklart. Men liksom i andra historiska fall i den kinesiska kommunisthistorien kommer det förmodligen att bli en vändpunkt – och det kan bli det kinesiska kommunistpartiets sista övergrepp på de mänskliga rättigheterna.

Text: Matthew Robertson

Det gäller naturligtvis organstölderna. Ända sedan år 2000 har den statliga säkerhetsapparaten och militärsjukhusen dödat samvetsfångar för deras organ – eller snarare tagit organ från dessa människor med följden att de dött. Fångarna är till allra största delen utövare av Falun Gong, en andlig metod som har sitt ursprung i Kina.

Läs hela artikeln på Epoch Times


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelAnders Hamsten blir sannolikt ny rektor på KI
Nästa artikelMartin Ingvar säger upp sig som dekanus på KI – Ska jobba med framtidens vård i Sverige
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
16 oktober 2012 kl 02:55

Mycket bra att ni hjälper till att sprida dessa fruktansvärda brott som svensk nyhetsmedia mörkar för att svenska företag ska kunna göra affärer med Kina.