Debatt: Organstölderna kommer att krossa Kinas kommunistregim

1

En ohygglig företeelse sker i Kina. Exakt hur och när brotten kommer att avslöjas på bred front och vilken effekt det kommer att ha på Kinas regim är oklart. Men liksom i andra historiska fall i den kinesiska kommunisthistorien kommer det förmodligen att bli en vändpunkt – och det kan bli det kinesiska kommunistpartiets sista övergrepp på de mänskliga rättigheterna.

Text: Matthew Robertson

Det gäller naturligtvis organstölderna. Ända sedan år 2000 har den statliga säkerhetsapparaten och militärsjukhusen dödat samvetsfångar för deras organ – eller snarare tagit organ från dessa människor med följden att de dött. Fångarna är till allra största delen utövare av Falun Gong, en andlig metod som har sitt ursprung i Kina.

Läs hela artikeln på Epoch Times


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
16 oktober 2012 kl 02:55

Mycket bra att ni hjälper till att sprida dessa fruktansvärda brott som svensk nyhetsmedia mörkar för att svenska företag ska kunna göra affärer med Kina.