Debattören och läkaren Mats Reimers namn kapat som domän

4

DEBATT. Någon kapade enligt databasupgifter på whois.loopia.se den 17 oktober 2012  domännamnet www.matsreimer.se och omdirigerade trafiken till KMR:s nominering av läkaren Mats Reimer som Årets förvillare 2012. Tilltaget är fräckt.

Dr Mats Reimer har gjort sitt namn känt som en ivrig debattör på Dagens Medicin där han hejar på skolmedicin, men är emot allt vad som heter alternativmedicin. Senaste tiden har Reimer jagat politiker och läkare som slår ett slag för de elöverkänsliga i samhället. Det tycks ha skapat en hel del irritation inom den gruppen.

Reimer är även känd som aktiv medlem i skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildning.

Dementi

I sammanhanget vill jag meddela att jag inte registrerat domänen och inte heller är hjärnan bakom idén. Jag vet helt enkelt inte vem som registrerat www.matsreimer.se.

Visserligen har undertecknad och Mats Reimer debatterat mot varandra, men det är helt emot mina principer att köpa en persons namn som domän i debattsyfte eller för att vinna andra poäng.

Årets förvillare

Ägaren till spinnsajten Årets förvillare förblir en skyddad hemlighet. Det rör sig om en inflytelserik person. Produktionen av sajten genomfördes av min webb och PR-firma, men den ägs ej av undertecknad eller av min firma utan av en egen person.

Begreppet “Årets förvillare” myntades 1987 av bland annat professor Sven-Ove Hansson (KTH) från föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) och sedan dess har en panel i VoF varje år gett sin utmärkelse till ett 20-tal personer och organisationer. Nästa utdelning sker första veckan i januari 2013 då både VoF och spinnsajten Årets förvillare samtidigt delar ut var sitt pris med exakt samma namn.

Text: Torbjörn Sassersson | Foto från Kostdoktorn.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
19 oktober 2012 kl 20:19

Ebbot Nosressas verkar vara en klassisk härskare. Passa er!!! 🙂

Ebbot Nosressas
Gäst
19 oktober 2012 kl 17:36

Lätt att det är du som ligger bakom tilltaget Sasser. Det var det första jag tänkte när jag såg rubriken 🙂

Ebbot Nosressas
Reply to  Ebbot Nosressas
20 oktober 2012 kl 02:13

Jag får nog krypa till korset och erkänna att jag antog fel… Det är tydligen en filur som heter Tore Fahlström som ligger bakom trolleriet. Jag ber om ursäkt för anklagelsen Herr Sasser 🙂

Spartacus
Spartacus
Gäst
18 oktober 2012 kl 18:43

Äntligen!