Film: The Words

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 oktober 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Bradley Cooper spelar en framgångsrik författare på toppen av sin karriär. Vad ingen vet är att hans framgång bygger på en litterär stöld och snart blir han varse om priset han kommer att tvingas betala – och det är högre än han någonsin kunnat föreställa sig. / Moviezine.com

Premiär: September 2012
Genre: Drama
Regi: Brian Klugman, Lee Sternthal
Skådisar: Bradley Cooper, Zoe Saldana, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde, Ben Barnes
Manus: Lee Sternthal, Brian KlugmanRun
Längd: 96 minutes

www.thewordsmovie.com

trailers.apple.com

The Words


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *