Elöverkänslig elingenjör överklagar om strålningsfri zon

publicerad 6 november 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Förra året riskerade delar av Mora kommun få sitt mobilnät utslaget för att inrätta en strålningsfri zon. Förslaget stoppades. En elallergiker överklagar nu beslutet.

Aftonbladet kontaktade Hans Nahlbom, ordförande i Mora-Orsa miljönämnd.

Han säger:

“Det kommer ju rapporter varje dag om surfplattor och mobiltelefoner, så man vet inte riktigt vad man ska tro”.

“Det finns ju en domstol någonstans som har sagt att mobiltelefoner faktiskt orsakar tumörer, det gör ju att man borde titta på det även i Sverige, hur följer Socialstyrelsen det här till exempel?”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det hade varit ett hopp för framtiden om det hade gått igenom med en el-fritt områdei Sverige, jag är en av dem som hade försökt ta mig dit. Vanligtvis om det är ett relativt lågstrålande område så ser telekomindustrin till att det kommer upp nya antenner och unga människor som går omkring och talar i mobil på gatorna hela tiden, samt surfar trådlöst med outhärdliga tre G. Kanske drar det till sig de grupper som utför Mikrovågstrakasserier och Mind Control också, de är inte som man tror, de utsätter människor för fruktansvärt stark strålning i människors hem med sina vapen. Ringer man polisen så kommer de inte hem för att ens titta och sedan säger de att det inte finns bevis vilket är ett moment tjugotvå, de måste gå in i deras bostad för att få bevis men de gör inte det….Sedan blir det ingen utredning och det anses inte vara ett brott… Det är ett obeskriviligt helvete att vara utsatt för detta, jag har blivit beskjuten dagligen i flera år nu, de har förstört mitt liv.
    Tack New Voice för att ni vågar skriva lite om detta.
    Solvindo Watten

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *