LCHF-bråk: Professor Charlotte Erlanson Albertsson slängde på luren

1
1084

Per Wikholm:

”I förra veckans bedrövliga spektakel i SVT Debatt om LCHF varnade professor Charlotte Erlanson Albertsson för LCHF på grund av att kosten innehåller mycker protein. Jag mejlade och frågade henne vad hon fått den uppgiften ifrån då LCHF är en uttalad normalproteinkost (10-20 kaloriprocent protein). I brist på svar ringde jag igår upp professorn. Jag fick ett nonsenssvar och sedan slägde hon på luren i örat på mig.”

Läs mer

Per Wikholm (Omvärldsanalytiker & Mikrobiolog) skrev tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt boken ”Ideologin och pengarna bakom kostråden”. Per har en bakgrund som molekylärbiolog och har under lång tid arbetat med politisk kommunikation och omvärldsanalys.

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Professorn är inte den första skattefinansierade universitetsanställde som inte trivs med ”det tredje uppdraget” – att informera vederhäftigt till oss skattebetalare utanför högskolornas staket…

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här