LCHF-bråk: Professor Charlotte Erlanson Albertsson slängde på luren

1
1144

Per Wikholm:

“I förra veckans bedrövliga spektakel i SVT Debatt om LCHF varnade professor Charlotte Erlanson Albertsson för LCHF på grund av att kosten innehåller mycker protein. Jag mejlade och frågade henne vad hon fått den uppgiften ifrån då LCHF är en uttalad normalproteinkost (10-20 kaloriprocent protein). I brist på svar ringde jag igår upp professorn. Jag fick ett nonsenssvar och sedan slägde hon på luren i örat på mig.”

Läs mer

Per Wikholm (Omvärldsanalytiker & Mikrobiolog) skrev tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt boken “Ideologin och pengarna bakom kostråden”. Per har en bakgrund som molekylärbiolog och har under lång tid arbetat med politisk kommunikation och omvärldsanalys.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
OB
OB
Gäst
20 december 2012 kl 12:38

Professorn är inte den första skattefinansierade universitetsanställde som inte trivs med “det tredje uppdraget” – att informera vederhäftigt till oss skattebetalare utanför högskolornas staket…