Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

40 barn förlamade på grund av nytt vaccin – ingen tar ansvar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 januari 2013
- NewsVoice redaktion

Ännu en stor vaccinations-tragedi började den 20 december 2012 då 500 barn i den lilla afrikanska byn Gouro i Chad vaccinerades med det nya vaccinet MenAfriVac mot hjärnhinneinflammation.  Minst 40 av dessa barn har blivit förlamade och lider av förlamningar, hallucinationer och kramper.

Översättning: Vaccin.me | Uppdaterad 2013-01-08 kl 10:30

Reaktionerna kom inom ett dygn. Barnen började kasta upp och klaga på huvudvärk innan de ramlade ihop i okontrollerbara kramper samtidigt som saliv rann ur munnen.

Det tog en hel vecka innan de skadade barnen fick vård, trots att föräldrarna desperat bad om hjälp. Regeringen svarade på tragedin genom att med pengar muta föräldrarna till tystnad. Vidare slog regeringen fast att föräldrarna är traumatiserade och förvirrade.

Var är alla uttalanden från de involverade organisationerna WHO, GAVI, PATH, UNICEF och Bill and Melinda Gates Foundation? Varför har vaccinationsprogrammet inte upphört?

Kampanjen i sin helhet kostade 571 miljoner dollar och vinsten går till läkemedelsindustrin.

Källa: vactruth.com/2013/01/06/paralyzed-after-meningitis-vaccine/

I mars 2012 skrev DN artikeln: “Flera tusen barn blir till levande döda” med ingressen: “Omkring 4.000 barn i norra Uganda har drabbats av en sjukdom som gör dem till något som liknar zombier, levande döda”.

Ugandas hälsoministerium sökte under försommaren kontakt med Linda Karlström för att få engelskspråkig information om narkolepsiskandalen i Finland och Sverige. Myndigheterna avslöjade samtidigt för Karlström att de misstänker ett hemligt vaccinexperiment.

Det konstaterades att ca 6 månader innan “zombiebarnepidemien” uppstod hade man inlett massvaccination i samma område.

Läs mer: 4000 zombiebarn i Uganda = Narkolepsi pga vaccin?

Relaterat

DN: Flera tusen barn blir till levande döda

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin