Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 2 January, 2013

publicerad 2 januari 2013
- Mona Nilsson

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Industribetalda experter som styr – ett hot mot folkhälsan och demokratin.
    Svenska Dagbladet rapporterar i dag om Socialstyrelsens jäviga experter som deltog i beslutet om vaccinering av svenska flickor mot livmoderhalscancer.  Flera av experterna hade tydliga finansiella relationer till vaccinindustrin. Beslutet om massvaccinering av svenska flickor var resultatet av en framgångsrik lobbyingkampanj, som gav vaccinföretagets lobbyist pris för årets lobbyist år 2008. Läkemedelsföretagets lobbyist lyckades ta […]

Digest powered by RSS Digest

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *