Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 25 January, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Att ta miljölarm på allvar räddar många liv
    Europeiska Miljöbyrån EEA har släppt sin andra utgåva av Sena Läxor av tidiga milölarm (Late Lessons of early warnings). Ett mastodontarbete ligger bakom de 20 fallbeskrivningarna som omfattar allt från kvicksilverförgiftning, cigarrettrökning, bekämpningsmedel, kemikalier och mobilstrålning. Slutsatsen är att många liv kan räddas om bara myndigheter och regeringar tar varningar från forskare på allvar och […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelElchocker.se informerar om skador från ECT
Nästa artikelNytt europeiskt multipelvaccin för barn har mycket allvarliga biverkningar
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer