Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 7 January, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Internationella experter varnar för mobilstrålning i ny rapport.
    Beläggen för skador av mobilstrålning har ökat kraftigt de senaste fem åren. Gravida och barn är särskilda riskgrupper. Gränsvärdet och allmänhetens exponering måste sänkas kraftigt. Ja det är slutsatserna som dras av en omfattande sammanställning av de senaste årens forskning av 29 internationella experter i Bioinitiativgruppen som den 7 januari publicerade en ny rapport. De […]

Digest powered by RSS Digest

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelStrålskyddsstiftelsen: Internationella experter varnar för mobilstrålning
Nästa artikelDr Mats Reimer blev Årets Förvillare 2012
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer