Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 9 January, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Barnens ökade psykiska ohälsa kan bero på mobilstrålning
    De är ledsna, kan inte sova och har svårt att koncentrera sig i skola, skriver Svenska Dagbladet i dag med anledningen av statistik från Socialstyrelsen som visar att förskrivningen av läkemedel mot sömnproblem, koncentrationsproblem och depressioner exploderat i Sverige under de senaste fem åren. Antalet barn och ungdomar som söker hjälp vid barn- och ungdomspsykiatrimottagningarna […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelBarnmedicinering är läkemedelsbolagens nya stora marknad
Nästa artikelTelefonintervju: Tidigare VD från läkemedelsbolag avslöjar hur industrin luras och drar in miljardbelopp
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer