Garrett McNamara slår världsrekord – surfar på 30 meter hög våg

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 januari 2013
- Torbjörn Sassersson
ArcanumSkolan

The Guardian: “Hawaiian surfer Garrett McNamara claims to have broken his own world record,  surfing a reported 100ft wave off the coast of Nazaré, Portugal. McNamara surfed a 90ft wave at the same event last year at the Billabong XXL Global Big Wave Awards. In this teaser clip from the organisers, McNamara appears to be nailing the big one at 41 seconds.”

Watch trailer

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *