Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 12 February, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Trådlös teknik kan skada barns hjärnor
    Studie på studie har  visat samma sak under de senaste åren: mikrovågsstrålning från trådlös teknik, wifi trådlöst uppkopplade laptops, surfplattor och mobiltelefoner är skadligt för hjärnan. Forskning under enbart det senaste året har visat att barn till mammor som använt mobilen under graviditeten löper ökade risker för beteendestörningar, huvudvärk och migrän. Möss som exponerats under […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelJan-Olof Rönn: ”Utan media kan du inte starta ett krig – handledning i intellektuellt självförsvar”
Nästa artikelFrån Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 13 February, 2013
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer