Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 16 March, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilstrålning kan orsaka cancer
    Antalet människor som får cancer i Sverige ökar mycket kraftigt de senaste åren. Det rapporterar flera medier i går, efter att Cancerfonden lämnat en rapport baserat på Socialstyrelsens cancerstatistik från december 2012. Det påstås att solen är boven bakom ökningen av hudcancer. Den förklaringsmodellen håller inte. Vi solar snarare mindre i dag än på 70-talet, […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelTop-selling antidepressants double your bone fracture risk
Nästa artikelFd general Wesley Clark: USA ska ta Irak, Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och Iran
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer