Statsterrorism – Obamas mördardrönarna har skördat 4700 offer – oftast civila oskyldiga

0

Obama drones4 700 människor, oskyldiga och förmenta ”terrorister”, är vad USA:s drönare hitills dödat i det s k ”kriget mot terrorismen”. Siffran levererades inte utan stolthet av den amerikanske republikanske senatorn Lindsey Graham, skriver Kristoffer Hell. 

“Att mänskligheten får en poäng kan den tacka Iran för, som i december 2011 inte bara lyckades med att stoppa en av det amerikanska imperiets kanske uppskattningsvis tusental med drönare, utan också lyckades med konststycket att göra det helt utan våld.”

Läs mer och se bilder


Relaterat

NewsVoice: Obemannade drönare, fjärrstyrda polisbilar och säkerhetsrobotar patrullerar ”to serve and protect”

The Guardian: Peace prize winner Obama and his drones kill hundreds in many countries


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer