Film: “Now You See Me” – Bibelns ”The Four Horsemen” gör upp med makteliten

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 april 2013
- Torbjörn Sassersson

Filmen som har premiär i USA den 31 maj 2013 handlar om en grupp av extremt duktiga illusionister “The Four Horsemen” som utmanar FBI. “The Four Horsemen” gör en serie stötar dolda som illusoriska scentricks mot en rad korrupta och stenrika företagsledare.

“The Four Horsemen”

The Four Horsemen of the Apocalypse are described in the last book of the New Testament of the Bible, called the Book of Revelation of Jesus Christ to Saint John the Evangelist at 6:1-8. The chapter tells of a “‘book’, or ‘scroll’, in God’s right hand that is sealed with seven seals”.

The Lamb of God, or Lion of Judah (Jesus Christ), opens the first four of the seven seals, which summons forth four beings that ride out on white, red, black, and pale horses.

The Christian apocalyptic vision is that the four horsemen are to set a divine apocalypse upon the world as harbingers of the Last Judgment. / Wikipedia

Filmens hemsida: www.nowyouseememovie.com. Regi: Louis Leterrier. Skådespelare: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine, Morgan Freeman.Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Intressant. Synd bara att de följer den sedvanliga standarden med bara en kvinna och tre män. Det är samma uppställning i film efter film … (Och att kvinnan förstås måste visa lite hud för att få vara med öht.)

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *