Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 3 April, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilindustrin finansierar felaktig forskning om elöverkänslighet
    The Guardian i Storbritannien har låtit publicera en video och en artikel om elöverkänslighet.  Elöverkänslighet är ett samlingsnamn för de symtom som kan uppstå i samband med exponering för allt från elektriska apparater, lysrör, datorer, mobilmaster, trådlösa datanätverk och mobiltelefoner mm. Symtombilden är beskriven av forskare allt sedan 1960- och 1970-talet. Människor som exponerades för […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelHillegren: Sverige är ett av världens mest toleranta länder – Newsmill
Nästa artikelDagens Medicin mörkar avslöjande kommentarer om elöverkänslighet
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer