The Hunger Games II – “Because of Her they all think they are invincible”

0
211

The Hunger Games II – Catching Fire börjar efter att Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) och Peeta Mellark återvänt hem från “The Hunger Games” som vinnare. Regimen är dock inte så nöjda med det hopp som ungdomarna gett hela det förtryckta folket och planerar därför Katniss Everdeens död. Filmen baseras på en bästsäljande trilogi skriven av Suzanne Collins.

“The Hunger Games is a 2008 science fiction novel by American writer Suzanne Collins. It is written in the voice of 16-year-old Katniss Everdeen, who lives in the post-apocalyptic nation of Panem, where the countries of North America once existed. The Capitol, a highly advanced metropolis, exercises political control over the rest of the nation. The Hunger Games are an annual event in which one boy and one girl aged 12–18 from each of the twelve districts surrounding the Capitol are selected by lottery to compete in a televised battle to the death.” / Wikipedia

Premiär: 22 november 2013

Regi: Francis Lawrence
Producenter: Nina Jacobson, Jon Kilik
Skådisar: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks och Donald Sutherland.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer