The Numbers Station – En kryptooperatör behöver livvakt

publicerad 27 april 2013
- Torbjörn Sassersson red.

kryptooperatörJohn Cusack spelar rollen som CIA-agenten Emerson Kent som får en ny chans att bevisa sin kompetens efter ett misslyckande i karriären. Uppdraget blir att beskydda en kryptooperatör vid namn Katherine spelad av svenska Malin Åkerman

Emerson Kents uppdrag är att beskydda Katherine vid en topphemlig kryptobas kallad: “The Numbers Station” som hanterar krypterade meddelanden. En elitgrupp av tungt beväpnade lönnmördare angriper stationen. Emerson och Katherine måste kämpa för livet mot en okänd fiende vars motiv de inte vet.

Filmen har premiär den 26 april på biograferna. Oklart om den hamnar på svenska biografer.

Filmens hemsida: www.numbersstationmovie.com
Skådisar: John Cusack, Malin Åkerman
Manus: F. Scott Frazier

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice