The Numbers Station – En kryptooperatör behöver livvakt

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 april 2013
- Torbjörn Sassersson

kryptooperatörJohn Cusack spelar rollen som CIA-agenten Emerson Kent som får en ny chans att bevisa sin kompetens efter ett misslyckande i karriären. Uppdraget blir att beskydda en kryptooperatör vid namn Katherine spelad av svenska Malin Åkerman

Emerson Kents uppdrag är att beskydda Katherine vid en topphemlig kryptobas kallad: “The Numbers Station” som hanterar krypterade meddelanden. En elitgrupp av tungt beväpnade lönnmördare angriper stationen. Emerson och Katherine måste kämpa för livet mot en okänd fiende vars motiv de inte vet.

Filmen har premiär den 26 april på biograferna. Oklart om den hamnar på svenska biografer.

Filmens hemsida: www.numbersstationmovie.com
Skådisar: John Cusack, Malin Åkerman
Manus: F. Scott Frazier

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq