Författaren till boken “Utan media kan du inte starta ett krig” Jan-Olof Rönn bortgången

publicerad 28 maj 2013
- Peter Pettersson

Utan-media-inte-starta-krig“För kännedom kan jag meddela att medieexperten och författaren till boken “Utan media kan du inte starta ett krig”, Jan-Olof Rönn, tyvärr avled den 20 april i år. Enligt uppgift ska dödsorsaken ha varit cancer”. / Peter Pettersson, förlagsredaktör Anarchos

Jan-Olof Rönn arbetade som lärare, rektor, samtalsterapeut, konsulthandledare för chefer. Han hade uppdrag att utvärdera skolor och organisationer samt studerade medierna i mer än femtio år. Han anlitades som föreläsare på lärarutbildningar, Journalisthögskolan i Göteborg, Handelshögskolan i Göteborg, rektorsutbildningar, folkhögskolor och intresseföreningar.

År 2011 gav han ut boken ”Utan media kan du inte starta ett krig”.

Bokus

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq