Trailer: Gravity – Två astronauter tumlar ensamma ut i rymden

0
205

Om Lars von Trier hade gjort en film om astronauter i nöd kanske den hade blivit ungefär som “Gravity” i regi och manus av Alfonso och Jonás Cuarón. Nu har inte undertecknad sett filmen ännu, men trailern har Melankolia-känsla.

gravitySandra Bullock spelar Ryan Stone en medicinsk ingenjör som samarbetar med veteranastronauten Matt Kowalsky spelad av George Clooney. Under en rutinmässig rymdpromenad sker en olycka. Rymdstationen i omlopp runt jorden träffas av en meteorsvärm och totalförstörs.

De två astronauterna tumlar sammanbundna till varandra ut i intet bortom kontroll. De har förlorat radiokontakten med jorden. Tystnaden dominerar, mörkret tätnar och syret minskar för varje andetag. Deras enda räddning kan paradoxalt vara att de allt mer försvinner ut i den yttre rymden.

Hela filmen spelades in i Shepperton Studios i London, England.

Premiär i USA: 4 oktober 2013 (Sverige: 25 oktober 2013)

Filmens hemsida: Gravitymovie.warnerbros.com

IMDB om filmen


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer