Canal 2nd Opinions konto på YouTube försvann

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 juni 2013
- Torbjörn Sassersson

avbrottNewsVoice var i kontakt med den nya webb-TV-kanalen Canal 2nd Opinion som bekräftar att deras YouTube-konto försvunnit under natten.

Redaktionen vill inte i nuläget spekulera i vad som hänt, men de konstaterar att alla videos som lagts upp är borta och att kontot inte finns eller inte kan nås. Man försöker få ett svar från YouTube om det går att återställa kontot och samtidigt laddas videos upp på igen på ett nytt konto.

NewsVoice återkommer med besked. Du kan även hålla ett öga på vad kanalen själv meddelar: www.2op.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq