Kerstins resa med cancer – Bli frisk genom samarbete med kroppens självläkande förmåga

89

Kerstin-Unger-SalenKerstin Unger-Saléns vittnesmål: “Min resa med cancer” handlar om hur hon blev frisk från cancer med hjälp av kroppens egen självläkande förmåga. I en tidigare artikel i NewsVoice “Kerstin botade cancern med alternativmetoder” går hon igenom tänkandet runt cancerbehandling i större drag, men här går hon in på detaljerna.

Text och foto: Kerstin Unger Salén, blogg: Alltomcancer.com | Gå direkt till:“Hur gjorde Kerstin för att bota sin cancer?”

En dag för 16 år sedan när jag stod och målade, ringde min gynekolog från Sverige och meddelade att jag hade livmodercancer. Han uppmanade mig att komma hem inom en vecka för att opereras och sen skulle jag påbörja cellgiftbehandling och antar jag, strålning.

Hur många har inte nåtts av samma cancerbesked som jag fick?

Cancer är en epidemi och snart kommer varannan människa får cancer någon gång i sitt liv, så jag förstod att det här var jag inte ensam om. Det är en degenerativ ålderssjukdom som kryper allt längre ner i åldrarna ju mer vår omgivning blir förgiftad och vi fortsätter äta en typisk västerländsk diet som består av alltför mycket socker, processade matvaror och kött.

Få sjukdomar skrämmer oss mer än cancer för den framställs som den värsta fienden som kan invadera våra kroppar. Jag ifrågasätter sanningshalten i det påståendet och är övertygad om att cancer är konsekvensen av en ohållbar situation i kroppen. Det är en sista strategi för cellerna att överleva. Inte en en fientlig invasion som händer utan anledning.

Oavsett hur vi upplever cancer utlöser ett sådant besked en personlig kris i vårt inre som kan bli en rejäl ögonöppnare. I mitt fall ändrade det radikalt på mitt perspektiv om hur allas vår hälsa påverkas direkt av miljöförstöring, i kroppen och på jorden.

Jag ställdes inför mitt livs största utmaning

Eftersom både min pappa och bror dött i cancer trots att de gått igenom de normala behandlingsrutinerna, insåg jag att skolmedicinen inte kan erbjuda några garantier för att bli frisk. Jag valde därför att bli involverad i min egen läkningsprocess. Jag ville pröva att först försöka vända förloppet innan jag gick med på att opereras, ta cellgifter och eventuellt strålning.

Den som väljer att satsa helt på den giftfria och naturliga vägen bör nog, liksom jag själv gjorde, sätta en tidsgräns för hur länge det får dröja innan en positiv förändring uppnåtts. Man ska inte vänta inte för länge.

Du har tid att pröva alternativa benhandlingsmetoder

Man kan använda den tidslucka som oftast finns i väntan på operation eller behandling för att sätta igång med omläggning av kost etc., eller bege sig till en holistisk och integrativ cancerklinik i utomlands.

När jag intervjuade en före detta onkolog från Karolinska Sjukhuset förklarade han för mig att för det mesta spelar det ingen roll om behandlingen påbörjas direkt eller några månader senare. Han menade att cancer tagit så lång tid på sig att utvecklas, att en månad eller två inte brukar ha någon avgörande betydelse för utkomsten av behandlingen.

Det är bra att veta. Den tiden kan användas för att försöka stanna upp cancerväxten och åstadkomma en positiv förändring.

Det faktum att jag blev frisk är ingen garanti för att den som eventuellt har cancer och läser detta, också ska bli frisk. Alla fall är unika, men många forskningsstudier visar att det går att förebygga cancer på många olika sätt och det finns effektiva och ogiftiga cancerterapier som verkar på ett skonsamt sätt.

Visst hade jag mina stunder av rädsla men inför perspektivet att tvingas gå med på de giftiga behandlingar i skolmedicinens försorg, valde jag det som föreföll minst skrämmande i mina ögon.

När vi förstår vad som medverkar till cancer  vet vi också hur den kan botas

Den självläkande människan av Sanna Ehdin AnandalaDessutom är jag övertygad om att det inte räcker att ensidigt försöka eliminera tumören utan att också ha undanröjt det som ger upphov till cancern. Först ville jag inleda ett samarbete med min egen kropp och inte börja med en veritabel krigföring vilket gängse cancerbehandlingar oftast innebär. Många läkare och onkologer som arbetar på komplementärmedicinska cancerkliniker i Tyskland (tex: www.Dr-Kessler.com eller Arcadiakliniken, www.arcadia-praxis.de) är eniga med mig att cancer är ett sjukt tillstånd i hela människokroppen som måste rättas till inte enbart genom att eliminera tumören.

Det är också ett medicinskt faktum att cancerceller ambulerar runt i kroppen allt som oftast under livets gång. I normala fall kan immunförsvaret eliminera dessa cancerceller.

“Vi kan ha haft cancer och den kan ha försvunnit genom
kroppens egen försorg utan att vi haft en aning om det.”

Läkaren reagerade och ansåg att Kerstin var oansvarig

Min gynekolog blev upprörd när jag meddelade att jag inte tänkte komma hem med en gång. Han tyckte jag var oansvarig och avsade sig fortsatt kontakt. För mig är det självklart att alla bör ha rätt att få utöva fritt val av vilken cancerbehandling de vill ha. Dessa val tillhör oss patienter och vår kropp eftersom det är vi och inte läkaren som måste bära konsekvensen av behandlingsbesluten.

Jag bad min läkare att sända mina papper till ett ultramodernt cancerklinik i Barcelona där jag planerade nästkommande undersökning.

“Efter 6 veckors egenterapi lät jag göra en ny biopsi och en PET-röntgen.
Det visade sig att tumören inte längre var malign och dessutom hade
den krympt. Efter ytterligare tre månader var den helt borta”.

PET-röntgen är intressant för den anses vara en av de bästa redskapen för att upptäcka cancer. Man injicerar vanligtvis radioaktivt glykos hos patienten varefter man utför en skivepitelröntgen för att upptäcka de sockerhungriga tumörcellerna. Cancerceller producerar nämligen sin energi geneom sk anaerobisk glykolys vilket betyder att cancerceller har ett stort behov av socker. Därför bör vi alla reducera vårt sockerintag och avstå helt om vi fått cancer eller håller på med rehabilitering efter vanlig cancerbehandling.

PET-röntgen finns enbart på vissa sjukhus i Sverige.

Vad förorsakar egentligen cancer?

Att vårda sina celler och veta vad de behöver för att fungera optimalt är ett viktigt steg för att förebygga cancer och se till att man inte får återfall.

Cancer förorsakas på cellnivå och av många olika skäl. En grundläggande anledning är brist på syretillförsel till kroppens celler vilket påverkar deras metabolism negativt. Det tvingar fram anaerobisk cellandning vilket också är kännetecknande för cancerceller. (Ref: Dr. Joseph Gold, MD och direktör för Syracuse, New York Cancer Research Institute samt nobelpristagaren i biokemi, Otto Warburg.)

Ytterligare faktorer som ökar risken för cancer:

 • dåliga kostvanor, näringsbrist,
 • nedsatt immunförsvar, bla till följd av dålig tarmhälsa,
 • fria radikaler,
 • lågt PHvärde eller försurning,
 • jästsvampen candida,
 • dålig livsstil och brist på motion,
 • kroniska inflammationer,
 • tungmetaller och miljögifter,
 • gammalt amalgam i tänderna,
 • inflammerade rotkanaler,
 • rökning,
 • gifter och konstiga tillsatsämnen i maten,
 • syntetiska hormoner (P-piller eller hormonersättning vid menopaus),
 • röntgen och annan strålning,
 • negativa tankar,
 • stress,
 • trauma och
 • emotionell obalans.

I 2 till 5 % av fallen kan cancer vara genetiskt betingat, i andra fall provocerad av virus och parasiter.

Läs även: “Kerstin botade cancern med alternativmetoder – Sjukvården har inte förstått grundproblemet”


Port de Soller, Mallorca

Hur gjorde Kerstin för att bota sin cancer med alternativmedicin, kost och kosttillskott?

Det behövs ett samarbete för att på ett så skonsamt sätt som möjligt hjälpa kroppen att regenerera sig själv så att den på ett naturligt sätt kunde återställa hälsan och bli av med tumören.

Foto: Google Earth – förstora fotot | Kerstin Unger-Salén har ett hälsocenter på Mallorca, Port de Soller

En nära vän till mig är utbildad till näringsspecialist för de som drabbas av cancer och henne ringde jag därför omedelbart. Hon är dessutom ett strålande exempel på hur man kan bli frisk den alternativa vägen för redan vid 28 års ålder fick hon lymfomcancer som hade spritt sig överallt.

Hon opererades, fick cellgifter och strålning i olika omgångar och slutligen var hon på väg att dö. Som sista utväg uppsökte hon en alternativ läkare i New York som föreslog att hon följde en radikal anticancer diet. Resultatet blev att hon sakta och säkert blev frisk trots att läkarna gett upp hoppet om att kunna rädda henne.

Vi är faktiskt många som framgångsrikt prövat en mera holistisk behandling av cancer, men tyvärr finns inget intresse från myndigheternas sida att ta reda på vad vi gjort eller att föra statistik på våra framgångar.

Jag påbörjade således den rekommenderade dieten, slutade röka, rättade till syrabasbalansen och avstod från alla sockerprodukter.

Energi  behövs för att cellerna ska kunna leva och utföra viktiga funktioner.Normalt sett skapas energi genom att använda syre och glykos, men i cancerceller används fermentering i den metaboliska processen. Nobelpristagaren Otto Warburg upptäckte redan på 30-talet att syrebrist leder till en förändrad metabolism som gör att cellerna så småningom övergår till att bli cancerösa. (Ref: Otto Warburg: On the Origin of Cancer Cells)

Det är därför en gåta varför det medicinska etablissemanget har “missat” denna viktiga förbindelselänk mellan socker och dess roll vid bildande av nya tumörer och metstaser.

Dietråd som påpekar hur viktigt det är att avstå från socker borde vara en självklarhet hos myndigheternas och cancerfondens rådgivning. Mig veterligen får cancerpatienter överhuvudtaget ingen specifik information om lämplig diet av onkolog eller andra canceransvariga rådgivare på sjukhusen.

Varför frågar man sig? Kan det bero på att läkarutbildningen ger ytterst begränsad utbildning i näringskunskap?

Svenska läkare får inte pröva annan vetenskapligt grundad cancerbehandling som inte inkluderar kirurgi, cellgifter och strålning

En 4-års studie vid“The National Institute of Public Health and Environmental Protection” i Nederländerna jämförde 111 fall av cancer i gallblåsan med 480 kontrollfall. De fann att cancerrisken vid sockerintag mer än fördubblades oavsett andra energikällor.

Patrick Quillin, Ph.D., R.D., C.N.S., ansvarar för näringsråd på “Cancer Treatment Centers of America” in Tulsa, Oklahoma. Quillin har också skrivit boken “Beating Cancer With Nutrition”, Nutrition Times Press, 1998.

Ytterligare en referens är: Dr. Russell Blaylock, onkolog, hjärnkirurg och forskare i neurologi har skrivit en bok som heter “Natural Strategies for Cancerpatients”.

Jag drack stora mängder mixad frukt- och grönsaksjuice

Jag åt även vissa vitamintillskott och andra viktiga kosttillskott, antioxidanter och naturprodukter mot cancerväxt och var lika rigorös med min diet som om jag hade gått för behandling på sjukhus.

Jag kände mig övertygad att det skulle gå att vända förloppet och så småningom bli helt frisk inte bara under ett 5-års period utan för gott.

Varje dag mixade jag 3 stycken grönsaks- och fruktjuicebägare bestående av 1-2 äpplen, 3-4 morötter, 4 stjälkar bladselleri, en tredjedel av en hel gurka och en tumstor skalad ingefärsrot. Helst ska dessa vara biodynamiskt odlade, men om det är omöjligt, bör de tvättas extra noggrant och morötterna skrapas.

Juicer ger ett snabbt näringsintag fyllda av enzymer och antioxidanter utan att kroppen behöver anstränga sig nämnvärt. Det går åt mycket grönsaker och äpplen och en sådan mängd skulle man inte orka med utom genom att dricka den i juiceform. Därtill behövs en bra juicemaskin.

Jag avstod från alla processade matvaror och drycker, kött och fisk, margarin och andra processade mejeriprodukter förutom kefir och keso. Jag drack inget kaffe eller vanligt svart té utan grönt té. Jag åt inga vita mjölprodukter (spagetti, pizza, bröd, bakelser och kakor) och drack ingen alkohol överhuvudtaget. Däremot åt jag en stor mängd råa och ångade grönsaker, shiitake-svamp, lök, vitlök, ingefära, råris, quinoa, nötter, frön (solros, sesam och pumpafrön) och många färska kryddväxter samt curry och ekologisk gurkmeja.

Gurkmeja anses vara ett naturligt anticancermedel. Se artikeln: “Potential Health Benefits of Turmeric”.

Avgiftning och näringstillförsel från naturliga råvaror av central betydelse

Min diet avgiftade kroppen och i början var det svårt med omläggningen som gav mig både växtvärk och huvudvärk, men redan efter en kort tid kändes det bättre. Jag förlorade några välbehövliga kilon.

“Fettet runt midjan bör undvikas för att förebygga och läka cancer och jag började så småningom få en fin färg och lyster i huden som gjorde att jag såg riktigt hälsosam ut.”

Basat vatten och detox

Drack även mycket vatten med en halv pressad citron. Citron är basbildande och det är viktigt att rätta till syrabasbalansen genom att avstå från försurande matprodukter såsom exempelvis socker som är högst försurande.

När kroppen belastas av giftiga och främmande ämnen samt en mängd överblivna avfallsprodukter försuras kroppen varvid cellerna får allt svårare att fungera naturligt.

De naturliga filtren såsom lever, njurar, och lungor hinner inte med att rensa bort allt avfall och med åren växer sophögen varpå situationen förvärras. Därför är det viktigt med detox och utrensning av tungmetaller.

Kelenering eliminerar tungmetaller

En annan behandling jag gjorde var hos Doktor Lipekki, som under många år arbetade som onkolog på Sahlgrenska sjukhuset. Efter många verksamma år, bestämde han sig för att inte längre fortsätta inom den allopatiska skolmedicinen. Han ändrade inriktning och erbjöd en terapi som kallas kelenering.

Kelenering ges till människor som lider av diverse åkommor såsom reumatism, hjärtsjukdomar och cancer. En väl beprövad metod som ges intravenöst (kan också ges oralt) och är mig veterligen utan biverkningar förutsatt att det görs av en läkare. Kelenering undanröjer tungmetaller från kroppen och kan också reaktivera enzymer och eliminera förkalkning i artärerna.

Enligt en vetenskaplig rapport är kelenering en väldokumenterad, säker och effektiv terapi som förtjänar erkännande och acceptans världen över. I Sverige har kelenering förbjudits av Socialstyrelsen.

Kelenering erbjuds i våra grannländer som tex: Schweiz vid Paracelsuskliniken och i Tyskland.

Se referenser; Cranton EM, Frackelton JP: Free radical pathology in age-associated diseases: Treatment with EDTA chelation, nutrition and antioxidants. Journal of Holistic Medicine 1984; 6 (1): 6-37. [Copyright © 1984 Elmer M. Cranton, updated 2012]

Kosttillskott, visualisering och motion bidrar till att bota cancer

Dessutom åt jag kosttillskott i formen av: extra enzymtillägg, högkvalitativ linolja (omega 3) som gärna kan blandas med keso, tillägg av B-vitaminkomplex, Q10, C vitamin, D3 vitamin (oljebaserad) och K 2, selén, spirulina, extrakt från aprikoskärnor i pillerform (vitamin B17, s.k laetrile) och magnesium, kalcium zink och potassium.

Jag promenerade minst en halvtimma dagligen och gjorde visualiseringar 2 gånger, en på förmiddagen och på kvällen. Jag insåg att jag måste göra börja leva mer i harmoni med mig själv och göra avslut med det som jag tillåtit göra mig emotionellt obalanserad.

Avslutningsvis hoppas jag denna artikel kan inspirera människor att tänka självständigt och inse att vi inte måste vara helt beroende av våra läkare. Vi kan bli medarbetare i vår egen läkningsprocess.

Text: Kerstin Unger Salén

Relaterat

NewsVoice: Kerstin botade cancern med alternativmetoder – Sjukvården har inte förstått grundproblemet

NewsVoice: Den moderna medicinens cancerbehandlingar lider av fundamentala svagheter

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

89 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
erik
erik
Gäst
14 augusti 2018 kl 11:42

hejsan! fick första gången inspiration från din cancer behandling och min pappa har allvarlig cancer och skulle gärna vilja veta hur mycket och i vilka mängder tog du dessa: tillägg av B-vitaminkomplex, Q10, C vitamin, D3 vitamin (oljebaserad) och K 2, selén, spirulina, extrakt från aprikoskärnor i pillerform (vitamin B17, s.k laetrile) och magnesium, kalcium zink och potassium. hur många aprikoskärnor i pillerform tog du per dag och hur mycket selen och spirulina tog du per dag? tack mvh erik

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
8 maj 2018 kl 11:05

Hej Maria,
Läs om (och kontakta) Sven Erik Nordin – som botat sin ‘obotliga’ prostatacancer. Han finns på Facebook och har egen hemsida (Svara Doktorn). Se artikel om honom här: https://fethalsa.wordpress.com/tag/sven-erik-nordin/
Bästa önskningar, Mayne

Maria
Gäst
8 maj 2018 kl 10:41

Min man har lider av prostatacancer och läkaren berättade
oss att det inte fanns något han kunde göra eftersom min man inte var det
svara på behandlingen. Jag var frustrerad och förvirrad och sökande
råd från människor till en dag på sjukhuset när någon berättade för mig
om cannabisoljan och dess snabbhärdningsförmåga av någon form av
cancer och gav mig en kontakt [email protected] för att få
den här mirakulösa oljan. Hittills så bra svarar min man på
behandling av cannabisolja och förbättra perfekt mycket bra och
För närvarande kan han gå runt huset själv utan någon
hjälpa honom. Hamp Oljeverk.

Ebbe olsson
Ebbe olsson
Gäst
10 februari 2017 kl 22:55

Hej mycket bra med rätt kost .jag kan heila bort cancer från foto helkrops framifrån o bakifrån helst tunna kläder jag gör det på min iPhone skicka till 070 7738999 och elmiljön måste kontrolleras för snabt tillfrisknande. H ebbe Erland Olsson tanumshede

Annakarin
Annakarin
Gäst
23 januari 2017 kl 15:04

Hej alla!
När jag utbildade mig till undersköterska så var näringsläran väldigt knapp. Jag tror det var 2 timmar. Det har talats om att läkare ochså har dåliga kunskaper.
Med detta som grund så kan väl alla förstå att kostråd eller forskning blir väldigt begränsad.
Vi har alla ett ansvar. Lyft frågor med kost som på alla vis ger en bättre hälsa.
Vi vårdpersonal är intresserade av att hjälpa andra.
De som är mest skeptiska mot alternativ är inte alltid vårdpersonal.

Jag tror kost och hälsa kommer ligga bättre till inom en framtid. Vi kan prata mer och mer öppet. Är det ingen som märkt denna skillnad på senaste 20 åren.

Jag är ochså utbildad inom alternativmedicinen och vill lyfta tanken på bättre hälsa och känslan för den egna kroppen. ex äter jag ingefära så känns det bättre och jag får mer ork. Det du känner kan ingen ta ifrån dig. Att känna erfara är inte bara flum. Det du intagit kan både vara bra för kroppen plus att tron att något är bra ger det hela extra skjuts.
Snälla bry er inte om de som säjer att detta är flum. Självklart så ger bra mat en bra hälsa. Jag träffar ofta de som inte äter någon sallad grönsaker alls och har en hälsa där efter. Att vända en människa att äta sunt är svårt då de ofta tappat sugen att äta just det.

Mathilda
Mathilda
Gäst
18 december 2016 kl 17:34

Mycket intressant att läsa Kerstin. Tack för att du berättar.

Martina
Martina
Gäst
27 oktober 2016 kl 10:54

Hej! Jag är en tjej som har haft både en pappa och mormor som dött i cancer. Har inte direkt tänkt på vad som “matar” cancer i kroppen och vad som får den att fortsätta växa innan. Till för ett tag sedan när en ” jag vet vem det är” har dödlig cancer. Cancer ökning är det ända men hör om nu för tiden.

Då bestämde jag mig för att börja titta mig omkring och nu äter jag LCHF och socker har jag i princip slutat med helt.

VART jag än tittar, om det är cancerfonden.se å blablabla. Så finns det ingen information om en “sista utväg” eller innan behandling eller att man kan försöka använda sig av kroppens egna läkningssystem. Varför finns det ingen inriktad forskning på det. UPPENBARLIGEN har folk klarat sig, som kerstin nu, av att SVÄLTA ut cancern…

Varför får man inte det rådet av läkarna? Varför är det ingen som säger något att DETTA kan funka. Varför säger bara läkarna, du har 5 månader max kvar? är det då inte värt ett försök? Seriöst står skrivet i sten att när jordbruket kom (kolhydrater/stärkelser och socker kom) Cancerfallen har bara skjutit iväg. Är det ingen som fattar? Borde inte forskarna redan kommit fram till VAD som matar cancer.

Alltså i min mening socker och kolhydrater=Gift för kroppen. Sedan skriver dom att cancer är flera olika sjukdomar kombinerat… ja ytterligare en faktor, och eftersom cancer inte är smittsamt och ändå ökar antalet cancerfall drastiskt per år och människor blir bara fetare. Något vi gör orsakar cancer, människan skapar cancer själv. Är det någon här som är mer insatt än vad jag är och kan hjälpa mig att förstå, vad är det som någon försöker att dölja?

Merima Bacic
Merima Bacic
Gäst
1 maj 2016 kl 20:16

Hej.
Undrar var man kan köpa bittra aprikoskärnor i pillerform. Läste att Kerstin har använt aprikoskärnor i pillerform under sin behandling. Min vän har precis fått PTC och det är stor misstanke om gallblåscancer.

Maria Ljungström
Gäst
25 november 2015 kl 01:20

Hej Men frukt och grönt som morötter och äpplen har jag hört inte är bra för cancer då de har skyhöga fruktsockerhalter ??? Steve Jobs åt bara frukt och dog förmodligen på grund av det av cancer då han fick på tok för mycket socker som gödde cancercellerna Däremor bara grön juice från grönsaker ska va bra

Bo Valhjalt
Gäst
17 november 2015 kl 11:11

Jag vill gärna förklara hur det gick till.Kvicksilvermetabolismen är sådan att detnumera mindre harmfulla metylkvicksilvret renas från sin organiska komponent. metylgruppen, när blodet passerar levern, det kallas deakkylering och är en generell avgiftningsprocedir som ingår i kroppens egenförsvar. Nu var ju förgiftningen orsakad av det döskallemärkta dimtylkvicksilvret.. Ta bort en metyögrupp så finns fortfarande en kvar.

Det är välkänt att kvicksilver lagars i hjärnan och i körtkar, Eftersom jämvikt, aleternativmedicinens balans upprätthålls genom skolmedicinsk “homeostas”, blodkoncentrationen hålls konstant, så när nivån i blodet sjunker kompenseras det av mobilusering från t.ex- fettvävnad där det är oskadligt och tas upp av de organ sim lagrar substsen och koncentrationen stiger! Det här tillhör grundkunskaperna i fysiologu. Det ligger så kångt tillbaks i tiden så expertisen har i sin ideohiska blindhet för länge sedan glömt bort det och agerar som ignoranta och arroganta bödlar!

Bo Valhjalt
Gäst
17 november 2015 kl 10:56

Detta väcker tre tabkar, på gott och ont! Den första handlar om exemplets makt, att det som skolmedicinsk expertis kallar anekdotiska evidens, skulle vevisa ngt. I deras ögon är sådana evidens ointressant även om exemplen travas på hög. Det är ett ideologiskt ställningstagande som tillhör kategorin “inlärd okunnighet”! Den andra tanken gäller placeboeffekten som är ful ich anses tillhöra kvacksalverivärlden. ställ det mot tanken att vårdens uppgift är att bota och lindra. Om placebo fungerar är det ju ett brott mot “läkekonsten” att inte utnyttja den effekten Så till avgiftningsmyten! Kelering handlar om att binda gifter så de avlägsnas ur kroppen de naturliga vägarna, men det kanhända att gifterna mobiliseras och omplaceras så de orsakar värre skada. Det första keleringsmedlet, Penicillamin förorsakade flera dödsfall.

En kemist, Karen Wetterhahn, experimenterade med en substans, dimetylkvicksilver. fick en droppe på Latexhandsken och sedan blev gravt kvicksilverförgiftad. Den etablerade kvicksilverexpertisen samlades för att fe adkvat vård Man gjorde so patienter som förivrar sog och till varje pris ska ha ut giftet. Man satsade på detuppenbara, kelering, med färskräckligt resultat. En tvåbarnsmor avlivades i vetenskapens namn!

Emilia
Emilia
Gäst
21 oktober 2015 kl 14:46

Hej Kerstin!
Min morfar lider för tillfället av cancer och jag är rädd att det börjar dra sig mot slutet. Han har testat alla möjliga sorters cellgifter och mediciner, och nu är hans immunförsvar såpass dåligt att en förkylning skulle kunna ha förördande konsekvenser. Tror du att det skulle kunna finnas en alternativ metod för honom till exempel, där det redan är så långt gånget? Tacksam för svar!

Peter
Peter
Gäst
15 oktober 2015 kl 10:54

Carel Johnson och Myra Foret här ovan, tipsar om cannabisolja från dr Gareth Walsh. Informationen om cannabis som medicin är riktig men det är bedragare bakom detta som bara vill åt pengarna, du får inget levererat. Det är ett Nigeriabrev i ny tappning! Inläggen bör tas bort från denna tråd så inga fler blir lurade!

Jag köpte två flaskor för två personer, och respektive flaska skulle till var sitt land. Priset för allt, inklusive frakt kostade $355. Jag skickade över pengarna och en vecka senare kom beskedet att de har kommit fram till Sverige men dessvärre så har dom fastnat i tullen i väntan på att få en avgift betalt till svenska drogmyndigheten… och mig veterligen så existerar inte en sån instans i Sverige. Avgiften “myndigheten” krävde var $815. Nästan 3ggr så mycket, ovanpå den redan betalda avgiften för medicinen.

Här förstod jag att bedrägeriet nog var ett faktum.

Eftersom just det inträffade så sa jag att de kunde låta den flaskan vara och fokusera på den som skulle till annat land och då fick jag beskedet att de hade BÅDA flaskorna med sig som sen i Sverige behövdes lösas ut med avgiften på $815.

Att göra så med en vara som detta är korkat på så många nivåer att det är löjligt. Hur som helst så var detta bekräftelsen på att dom försöker skimma folk på pengar.

Jag förlorade 3000:- men det är skitsamma, det är bara pengar och hade det gått som det skulle så hade det varit väl spenderade pengar.

Elisabeth Siemiencoff
Elisabeth Siemiencoff
Gäst
27 juli 2015 kl 04:31

Ja jag håller på som du efter en scanning som påvisade ett lågt phvärde 3.1 så nu bygger jag min kropp igen.Skulle aldrig ta cellgifter. Elisabeth Siemiencoff.

Isa
Isa
Gäst
26 juli 2015 kl 13:22

Hej Kerstin! Har precis fått diagnosen bröstcancer. De ska operera bort tumören. Just nu är jag livrädd för allt som de kommer att göra med mig. Men jag vill ju också lita på läkaren att jag skulle få ett rätt behandling. Det är bara jag som har fått cancer i familjen. Jag tror att jag äter hälsosamma mat, röker inte, dricker så sällan. Sen helt plöstligt får man en sån här sjukdom. Men efter jag har läst din historya så fick jag lite inspiration. Har kopiat dina recept för grönsakmix som jag ska prova att dricka. Tack!

Lars K
Lars K
Gäst
17 juli 2015 kl 01:56

Kerstin Unger Salén

“jag förstår inte varför man förbjudit kelenering i Sverige” Är det så svårt att begripa?

Louis paris
Louis paris
Gäst
16 juli 2015 kl 21:11

Jag Louis Paris, i åldern 59 uns med denna djävulska cancersjukdom som kallas Expired “när jag hörde om, den magiska olja som kallas Expired cannabisolja jag beslutat att ge det ett försök. Syfte hur man får det blev ett problem, jag letade efter, och kammen över medicinsk Rick Simpson olja, kontaktade jag Dr. Rick Simpson på [email protected] via e-post-ha som hjälpte Många patienter med cannabisolja, så jag gav inom det ett försök och 5 dagar, det var min cannabisolja levereras till min dörr, avsätta att han gav mig instruktioner om hur du använder oljan. och inom 3 veckor efter min ansökan har jag sett enorma förändringar i min hälsa so far so good jag får starkare varje dag, allt tack vare den uppriktiga läkare.

Ragnar Blomqvist
Gäst
12 juli 2015 kl 03:25

Sant, men träkigt att saker skall misstolkas. Men cancer upprör! Vad som behövs är spridning av information, dels orsakerna till cancern, dels hur man underlättar läkningen!
Jag har haft flera canceratacker än de flesta, men cancern har lärt mig att vara rädd om kroppens självläkande krafter och det gör man bäst genom att vårda imunförsvaret: Kroppens eget självförsvar. Hur Du själv lyckas, kan Du se genom ett enkelt blodprov, som visar pH-värdet i Din kropp. Cancer trivs och frodas i sura miljöer. Ett bra pH-värde skall ligga på 7.38-7.42. Tyvärr är sjukvården mycket dålig på att informera om riskfaktorerna.

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
12 juli 2015 kl 02:47

@ Isabella

I artikeln står bl a dessa ord:
“..Det faktum att jag blev frisk är ingen garanti för att den som eventuellt har cancer och läser detta, också ska bli frisk. Alla fall är unika, men många forskningsstudier visar att det går att förebygga cancer på många olika sätt och det finns effektiva och ogiftiga cancerterapier som verkar på ett skonsamt sätt..”

och i en av kommentarerna:
“..som du förstår skulle jag som lekman aldrig råda någon att göra det ena eller det andra..”

Det står ingenstans i vare sig artikeln eller bland kommentarerna att det är enkelt att bli frisk från cancer. Hade du läst hela artikeln och alla kommentarerna, innan du kommenterade, hade du sluppit att bli så ilsken utan anledning. Elakheter leder inte till något positivt, varken för läsaren eller för kommentatorn.

Hoppas du mår bättre snart.
Med vänlig hälsning, Mayne

Isabella
Isabella
Gäst
12 juli 2015 kl 01:30

Detta är ju ett hån mot alla människor som kämpar mot cancer . Bevare mig för självutnämnda experter som sitter på nätet och ger riktigt sjuka människor patetiska amatörråd. Det finns mängder med människor som lever ett mycket sunt liv och dom drabbas av cancer i samma utsträckning . Vad säger ni om små barn som får cancer och spädbarn som föds med cancer ? Har dom oxå levt osunt ? Ni borde ta mig fan skämmas ! Vem som helst drabbas av cancer och att sitta och påstå att man bitar cancer med grönsaker , nötter och sunda tankar är så sorgligt och exceptionellt dumt att jag finner inga ord ! Drick era juicer och ät den kost ni föredrar men ta inte på er rollen som expertis och påstå en massa . Överlämna det till dom som kan och har mångårig utbildning och arbetar med detta dagligen . Ingen skulle bli sjuk i cancer om det var så enkelt som påstås här . Man vet verkligen inte Om man skall skratta eller gråta åt er !

Myra Foret
Gäst
2 juli 2015 kl 16:15

Min make som är mycket smittades med tjocktarmscancer med Mets till andra delar av kroppen, han fick även 6 månader kvar att leva. Livet för familjen var en levande helvete med sorg i hjärtat, men idag jag säger världen som cannabisolja har sparat min make från att dö. Han är fortfarande lever och vi är i den 10: e månaden. Gud är så stor. Tack vare Dr Gareth Walsh som sålde Hampaolja för oss som vi använde för att bota min makes sjukdom. Än en gång vill jag tacka Dr Gareth Walsh för hans underbara Hemp Oil är vi nu glada med min make tillbaka levande, stark och frisk. Du kan kontakta Dr. Gareth på varje medicinsk fråga på sin e-post: [email protected] för mer hjälp.

xmaverickx
xmaverickx
Gäst
18 juni 2015 kl 00:36

Apropå “Kelenering eliminerar tungmetaller”.
Jag har sedan drygt ett halvt år använt Zeolit, som också sägs absorbera och föra ut tungmetaller och avlägsna Candida albicans.
Har beställt det från Tyskland http://www.zeolith-bentonit-versand.co.uk/en/zeolite-detox-powder-3650g.html.

Klickade på länken Paracelsuskliniken , men Google har väl blockerat den, för det här meddelandet fick jag.
“Den här webbsidan är inte tillgänglig

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Hämta igenDölj detaljerad information
Det går inte att hitta servern på http://www.paracelsusclinic.ch eftersom DNS-sökningen misslyckades. DNS är den webbtjänst som översätter webbplatsnamnet till dess Internetadress. Felet beror vanligtvis på att det inte finns någon anslutning till Internet eller att nätverket inte konfigurerats på rätt sätt. Det kan också orsakas av att en DNS-server inte svarar eller att en brandvägg hindrar Google Chrome från att ansluta till nätverket.”

xmaverickx
xmaverickx
Gäst
18 juni 2015 kl 00:14

De kriminella på Cancerfonden kör sin TV-reklamkampanj igen, “Säg Nej till Cancer!”
Och den indoktrinerade och ignoranta allmänheten skänker pengar och känner sig goda. Och de säger därmed JA till Cancer, INTE NEJ. Men det är de för dumma att fatta.

Jaana
Jaana
Gäst
17 juni 2015 kl 22:03

Hej Kerstin

Jätte intressant berättelse.
Jag läste om dig första gången för ca 2 år i en hälso tidning.
Det stog att du skulle släppa en bok om din resa med cancern.
Har sökt efter boken utan resultat.
Hoppas av hela mitt hjärta att du släpper boken.
Den skulle sälja GULD!!!

Mvh Jaana

Ingela
Ingela
Gäst
7 juni 2015 kl 08:13

Hej Kerstin, kan man komma i kontakt med dig på något sätt?
Mvh Ingela

Carel Johnson
Gäst
16 mars 2015 kl 22:26

Mitt namn är Carel Johnson och jag bor i Kanada, jag fick diagnosen hjärntumör 16 Juli 2014 och jag har varit på läkare mediciner men tumören växte större. Jag hörde om cannabisolja och dess helande effektivitet och jag beslutade att använda cannabis olja för behandling och fick cannabisolja från Dr Gareth Walsh stiftelse via e-post: [email protected] och instruktions häfte om hur man administrerar den för behandling. Efter att ha tagit denna olja för behandling i 90 dagar, var jag helt botad och min tumör försvunnit. Jag delar denna information för cancerpatient och jag vill att ni alla ska veta att Rick Simpsons cannabisolja kan bota alla typer av cancer. Vänligen kontakta Dr Gareth Walsh om du är i behov av oljan. E-post: [email protected].

Eiwa
Eiwa
Gäst
22 januari 2015 kl 13:35

Hej,
jag vill rekommendera alla att börja med zonterapi för att hjälpa kroppen till självläkning.
Att göra zonterapi på sig själv är inte särskilt avancerat och alla kan göra detta hemma.
Zonterapi i kombination med rätt kost, meditation , och annan motion är en bra väg att
gå för att stärka kroppens immunförsvar.

Michaela lindell
Michaela lindell
Gäst
14 november 2014 kl 10:12

Hört att du skrivit en bok om vad man ska och inte ska äta mm. Stämmer detta? Går den att köpa nånstans, eller hur får man tag i den? Stort tack på förhand! Mvh Michaela

Sheren
Gäst
Reply to  Michaela lindell
20 januari 2015 kl 02:31

Hej! Jag har fått bröstcancer och blivit opererat, får cytostatika nu kommer att få strålbehandling också snart, jobbar som farmaceut på ett apotek. Har alltid troende för medicinsk behandling tills jag började läsa i den här sida. visst är det skrämmande att ta en sån steg utan medicinsk hjälp men visst du har lyckats!! Kommer att börja använda den här metoden med vilket jag hoppas att det hjälper mig också men törs jag ta bort medicinsk behandling????? Mvh sheren

Carina
Carina
Gäst
9 november 2014 kl 17:45

Hej Kerstin,

Även jag drabbad av cancer, återfall, och har fått cellgift men tror inte på den vägen.
Jag har sedan 1år fått en sorts laser- behandling av Susanne JOhannson ( energycelltreatment) och bygger på det viset upp mitt immunförsvar.
Men jag vill nu även ändra mina kost-vanor och hittade din artikel.
Kan jag kontakta din vän som är näringsspecialist? Skulle vara guld att få hjälp om hur gå tillväga!

Bra kämpat!
Carina

Red
Red
Gäst
27 oktober 2014 kl 10:12

Gurkmeja fungerar mot cancer enligt vetenskaplig forskning, exempel:

Gurkmeja botar cancer i möss enligt studie
https://newsvoice.se/2011/09/15/gurkmeja-botar-cancer-i-moss-enligt-studie/

Svartaronia och gurkmeja botar cancer enligt forskning
https://newsvoice.se/2013/01/14/halla-alla-halskostbutiker-svartaronia-och-gurkmeja-botar-cancer/

camilladidrikCamilla Didrik
Gäst
24 oktober 2014 kl 19:39

Hej Kerstin, vad glad jag är att hitta denna sida som pratar med folk som gör alternativa behandlingar. Jag fick själv äggstockscancer april 2008, blev opererad och fick sedan cellgifter ett halvår. Jag blev väldigt sjuk av cellgifterna. 2010 fick jag hjärntumörer, (metastaser av äggstockscancern) operationer och nya cellgifter ett halvår. 2011 en ny hjärntumörnya cellgifter.2013 konstaterades cancer i lymfsystemet nya cellgifter ett halvår. Sommaren det året hittade jag en bok “Överlista din cancer” icke toxiska sätt att behandla cancer. Där fanns många alternativa metoder.Jag var svag utav alla cellgiftsbehandlingar men valde en av metoderna Protocellbehandling. Jag la om all kost. Inga kolhydater, inget socker mycket grönsaker. Jag känner mig frisk trots att mina CA 125 värden har stigit (ett värde för äggstockscancer), men jag tror att kroppen håller på att läka sig själv. Jag vet att cancern har ökat i lymfsystemet, jag känner en tumörervid halsen ovanför nyckelbenet men jag tror att det är kroppens väg att läka själv..Tyvärr har jag fått lymfödem i vänster ben och mage men håller igång med vattengympa för att stärka cirkulationen och försöker göra lymfgymnastik. Min cancerläkare har velat ge mig nya cellgifter men jag har tackat nej men det är svårt att stå emot. Jag känner mig ganska ensam mot skolmedicinen då jag inte känner någon som har valt en alternativ väg. Är det någon som har erfarenhet av Protocell?
Camilla

Firuze
Firuze
Gäst
Reply to  camilladidrikCamilla Didrik
22 januari 2015 kl 11:25

Några hemsidor som jag har hittat som skulle kanske vara till hjälp:

http://www.cancertutor.com/protocel/

Läs särskilt under: “Important Note for Brain Cancer Patients”

http://outsmartyourcancer.com/

Mirja
Mirja
Gäst
22 oktober 2014 kl 14:29

Detta är säkert bra för en del och för andra inte lika bra. Det är ju tur att vi själva kan vara med och bestämma på vilket sätt vi vill medverkat till att bli frisk. Det man ska vara medveten om är att alla naturpreparat är inte bara av godo. Jag tänkte börja med gurkmeja som skulle vara bra för allt och då var det någon näringsexpert som sa, nej, nej det kan påverka, skynda på din process när du har lungcancer, absolut inte bra. Så man får nog bli salig på sin egen tro.

diana
diana
Gäst
2 oktober 2014 kl 20:33

Hej Kerstin är denna tråd fortfarande aktiv?

Ragnar Blomqvist
Gäst
16 augusti 2014 kl 15:21

Se min cancerhistoria på http://www.stall-stenbacken.se / Register cancer

CL
CL
Gäst
20 december 2013 kl 16:52

Hej Kerstin!

Undrar om onkologen från sahlgrenska, doktor Lipekki, har någon klinik eller hemsida. Behöver råd om diet med mera.

Elisabeth siemiencoff
Elisabeth siemiencoff
Gäst
18 november 2013 kl 21:53

Mkt intressant

Sven Erik Nordin
Gäst
30 oktober 2013 kl 10:42
linagumman
linagumman
Gäst
17 oktober 2013 kl 21:57

Hur mycket ska man dricka om dagen av drycken vatten/lagerblad/nejlika?

Sara
Sara
Gäst
3 oktober 2013 kl 15:12

Är så glad att jag hittade den här sidan och detta kommentarsfält. Kloka och medvetna människor! Och tack för tippset om cancerkliniken vid Odenplan!

Mammarie
Mammarie
Gäst
19 september 2013 kl 08:58

O kollodialt silver?

Mammarie
Mammarie
Gäst
19 september 2013 kl 08:55

Kanske kan LCHF/paleo vara något? Mycket info om LCHF finns på http://www.kostdoktorn.se.

Varför ska man undvika kött? Det är inga kolhydrater i o väljer man dom fetaste alternativen så äter man mindre o får i sej färre protein oxå.
O med frön o nötter, dom innehåller väl B17 som ska vara bra mot canser.

Lars Erik Larsson
Gäst
28 augusti 2013 kl 01:27

När man har fått ett Cancerbesked börjar man fundera. Och snurrar runt på nätet för att hitta något som kan hjälpa. Av den anledningen hittade jag den här sidan. Min första tanke var att det jag kan göra själv det är väl att sluta mata Cancern med socker, ställa undan kakfatet och börja leva livet utan socker. Men det är inte helt lätt, om vi nu lever i ett kommersiellt samhälle där det finns en uppsjö av producenter som vill tjäna pengar på att sälja sockerpreparerade produkter. Det blir att skaffa sig kunskaper om, vad ska jag äta och dricka, dom flesta produkter som finns i livsmedelsbutikerna innehåller väl socker.

Det verkar som att läkare, onkologer och andra vårdgivare har mycket att jobba med. För några år sedan var det inte många läkare som rådde sina patienter att sluta röka, men det har de börjat med nu. De kanske också skulle ställa frågan hur mycket socker patienterna använder i veckan. Enligt min erfarenhet tycker jag att det går väldigt långsamt med utvecklingen inom vården på vissa områden. De är duktiga på att byta ut kroppsdelar, men det kanske skulle behövas en tydligare dialog hur man förebygger sjukdomar.
Läste en bok för något år sedan att det gick flera årtionden innan läkarna kom på att man kunde sänka blodtrycket genom att promenera, bara en så enkel sak. Kan det vara så att det skulle ha påverkat läkemedelsföretagens omsättning på blodtrycksmediciner att inte informera patienterna vilka metoder som finns.

Kanske är det så att cancerforskningen har missat hur människans själsliv fungerar, de kanske har börjat i fel ände. Kanske att funderingarna kring Cancer behöver omprövas.
Det kanske är så enkelt att om själen mår bra så mår också kroppen bra. Om vi går tillbaka till ruta ett och börjar om från början, fundera varför vi drabbas av Cancer.
Socialstyrelsen kan väl trycka upp en lättfattlig folder vad vi ska äta och dricka. Och vad vi ska undvika. Luften miljön med mera kanske inte är hela sanningen. Det har nog med kunskap att göra, att vi måste lära oss mera. Allt behöver väl inte vara så vetenskapligt att det måste godkännas av Socialstyrelsen, det kanske räcker med lite sunt förnuft, ett enklare sätt.

Carina
Carina
Gäst
25 augusti 2013 kl 14:51

För två dagar sedan gick en god vän bort i cancer. Av dietisten var han rekommenderad att äta pasta och annan kolhydratrik mat.
Han skulle även dricka energidrycker, för att han skulle “orka” mer.
Naturligtvis blev han bara sämre och sämre.

Det började med en tumör vid ena njuren och så småningom spred det sig vidare uppåt i kroppen.
Han fick cellgifter och blev mycket sjuk av dem. Ett försök att operera bort den gick inte och sedan spred den sig explosionsartat.

Jag tror att kroppen kan självläka sig om den bara får rätt hjälp.

Snälla ni, fortsätt skriva och skapa diskussioner och debatter. Det kan rädda liv.

Hälsningar, Carina

Mayne Sundewall-Hopkins
Reply to  Carina
27 augusti 2013 kl 18:50

Så sorgligt Carina,

Jag hoppas dietister ska vakna snart ..och hjälpa istället för att stjälpa.

Jag tror som du att kroppen kan självläka om man bara hjälper den på rätt sätt ..och i tid. Jag önskar för människor att hitta sidor som denna fantastiska sida, innan sjukdom uppstår, för att kunna vara bättre förberedda ..för att kunna ‘stämma i bäcken’.

Bästa önskningar, Mayne

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
9 juli 2013 kl 16:43

@ Sussi
Liksom andra här förstår jag verkligen att du vacklar ibland – det är så mycken rädsla förknippad med cancer. Du har fått många goda råd (som jag sparar ..tack!) från flera håll här och jag har just läst om hur viktigt det är med iodine. Kanske du (och andra) kan ha nytta av länken nedan (länk nr 2 finns att klicka på i den första länken). Önskar dig allt gott! Mayne 🙂

1) http://naturalsociety.com/md-says-iodine-prevent-treat-breast-cancer/?utm_source=Natural+Society&utm_campaign=1ea52d769e-Email+197%3A+7%2F9%2F2013&utm_medium=email&utm_term=0_f20e6f9c84-1ea52d769e-324079941

2) http://naturalsociety.com/significance-iodine-7-foods-rich-in-iodine/

Crtt Widlund
Crtt Widlund
Gäst
9 juli 2013 kl 11:03

En ny metod nu är genmodefierad virus som sökr upp endast kanserceller går in i dessa och förökar sig och spräcker kansercellen och alla nya virus fortsätter angripa vya kancerceller tills inga fler finns kvar.

Sussi
Sussi
Gäst
19 juni 2013 kl 17:29

Det här med alternativ vård vid cancer har snurrat i mitt huvud den senaste månaden. Jag fick 17.5 diagnosen b-cellslymfom i bröstet o ville genast köra mitt ‘parallella race’ inkl. grönsaker, örter, nötter, frön, alger, groddar osv. (Huuups, läste här ovan att jag inte borde äta frön o nötter – bör jag lämna dom helt o hållet???) Har redan tidigare levt ganska hälsosamt enl mig själv. Förutom den hälsosammare kosten har jag försökt lite läsa på o därför också druckit sprängtickaté o barrträdsextraktdryck, ätit aprikoskärnor o keso + linfröolja. Jag har också efter att ha besökt ‘biofrekvens-terapeut’ ätit tillskott av vitaminer o mineraler. PET-undersökning har gjorts o lymfomet är lokalt i bröstet. Tack o lov för det! Besökte cancerläkare 17.6 o bad att få en ny biopsi, eftersom den första togs 11.4 o jag helt enkelt bara sku vilja ha en ny biopsi tagen efter att jag enl mig själv har skött mig så bra som möjligt. Har också yogat flera gånger per dag, motionerat måttligt, försökt tänka positivt, läst tex ‘Resan’ av Brandon Bays osv. Svaret kan du, som läser detta, gissa. Har fyra patologer behandlat mitt fall o kommit till att jag ska skötas med cellgift o ev också strålning, så behövs ingen ny biopsi. 28.6 dags för benmärgsprov o sen då…… behandling. Jag vågar helt enkelt inte ta ansvar för min egen hälsa utan ett nytt prov. Ge mig nu goda råd vart jag kan vända mig

ruben
ruben
Gäst
Reply to  Sussi
20 juni 2013 kl 00:01

Hej Sussi! Jag kan inte ge råd och är lekman, men har läst om att socker och mycket kolhydrater skapar dålig balans vad gäller tillväxt ämnen för cellernas reproduktion i kroppen som då i och med mer socker reproducerar skadade celler för snabbt, som blir cancer. Man skall svälta ut cancer bildningen helt enkelt genom att mata kroppen med annat än socker och kolhydrater, mao. den näring som ger vila i celltillväxten ungefär. Dvs. utan socker och minimum kolhydrater. Det man kan tycka i artikeln att Kerstin Unger-Sahlén gjorde plus en hel del mer förståss. Såg ett program om cancer på TV som förklarade i princip att socker är skadligast samt kolhydrater och tom. för mycket protein sänker ett ämne i kroppen som binder de “fria tillväxtämnena IGF-1 ” så att tillväxten i cellerna skenar och de delar sig innan generna i cellerna hunnit bli reparerade av kroppens självläkande funktioner. Det här är viktigare ju mer gifter man har i kroppen tror jag. Detta är min egen uppfattning då jag själv funderar hur det är. Någon som vet om det ligger till ungefär så eller har jag fattat galet?

Janne
Reply to  Sussi
20 juni 2013 kl 07:10

@Sussie, du är inne på helt rätt spår. Fortsätt på samma bana och din kropp kommer läka ut tumören själv. Du ska veta att en tumör alltid fyller sin biologiska funktion och är ingen felfunktion från naturens sida. Det viktigaste är att släppa chocken om man har en sådan i kroppen, som många får efter beskedet cancer (som skolmedicinen vill skrämma livet ur folk med att de kan dö om de inte tar cellgifter, strålning osv…). Te på sprängticka (Chaga) och barrträdsextraktdryck är helt fenomenala att använda vid cancer så fortsätt med dem plus allt övrigt du intar i form av vitaminer, mineraler m.m. Bröstmassage vid cancer är också mycket bra, all form av stimulering av cirkulation av blod och livskraft gynnar kroppens läkningsprocesser. Är du ändå osäker och vill ha bra professionell hjälp skulle jag rekommendera dig att ta kontakt med detta hälsocenter, troligen Sveriges bästa cancerklinik för naturliga behandlingsmetoder (även kombination med viss skolmedicin): http://cancer-behandling.se/
Du gör precis som du själv vill men jag skulle aldrig våga utsätta min egen kropp för cellgifter, strålning m.m. Har sett och läser dagligen om alla tusentals dödsfall från skolmedicinens “behandlingar”, det räcker för mig för att ta avstånd från det.

Sussi
Sussi
Gäst
Reply to  Janne
20 juni 2013 kl 10:57

Tack Ruben o Janne för goda råd o stort stöd! Jag känner att jag är på rätt väg, men för osäker för att ta ansvar för detta till 100% själv. Jag har också lite svårt med kosten, eftersom jag sgs helt har lämnat kött/fisk. Äter endast keso från mjölkproduktsidan o tillsvidare har jag också ätit väldigt lite frukt med tanke på kolhydraterna. Sgs inget bröd, havregrynsgröt till morgonmål. Nu måste jag också lämna frön o nötter…. Lymfreningsdrycken måste jag börja koka o få i mig. Har aldrig hört om dylikt.
Ska nu gå in på cancerklinikens sida o bekanta mig med deras verksamhet.
Det är den inre styrkan, tron, det positiva tänkandet, som nu skulle vara sååå viktigt – men rädslan, osäkerheten finns tyvärr där.

Vicky Söder
Vicky Söder
Gäst
Reply to  Sussi
21 juni 2013 kl 14:43

Sussi, jag förstår dig såå väl. Kan du inte gå till en privatklinik och betala en biopsi? De gör det nog gärna om de tror att därmed kan övertyga dig om att deras behandling är bättre. Då känner du dig lugnare när du vet att din diet hjälpte. Sedan vill jag tipsa dig om Pau Darco-tè, ett gammalt beprövat reningsté från Latinamerika.
I vilket fall som helst, hur ditt beslut än blir, så ska du alltid fortsätta med hälsokost och renlevnad.
Läkemedelsindustrin är en av de mäktigaste i världen efter oljeindustrin och den kemiska industrin.
Vad skolmedicin anbelangar rekommenderade min läkare nyponte när jag klagade över ont i ryggen. I alla fall ett steg i rätt riktning.
Lycka till!

Pezster
Pezster
Gäst
11 juni 2013 kl 13:36

Det borde vara olagligt att hålla på att undergräva vetenskaplig fakta så att mindre intelligenta personer börjar med hälsokost istället för att gå till läkaren… eller vänta… nej… det innebär att ni ointelligenta hälsoidioter (kristallfånar, kiropraktikerfans etcetc) nekar medicinsk behandling och istället flummar med örter eller något vilket förhoppningsvis leder till döden.

Perfekt. Naturen städar bort idioterna!

Ni vet vad man kallar hälsokost som faktiskt fungerar va? Just det. Medicin.

Janne
Reply to  Pezster
11 juni 2013 kl 20:32

@ Pezster
Jag måste tyvärr göra dig ledsen (eftersom du så blint tror på vetenskapen), och berätta att 89% av cancerforskningen inte kan replikeras: https://newsvoice.se/2013/04/18/89-av-cancerforskningens-resultat-kan-inte-replikeras/
Vad det beträffar den övriga skolmedicinen så är mindre än hälften vetenskapligt evidensbaserad: http://dagenshomeopati.se/2012/12/17/evidens/ Hur tillförlitlig är sedan den forskningen? Med tanke på det enorma forskningsfusk som sker inom läkemedelsindustrin: https://newsvoice.se/2013/01/04/recension-av-forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/

Skolmedicinens cancerbehandlingar med cellgifter, strålning och bort skärning av organ och kroppsdelar dödar enbart i Sverige årligen många tusentals människor, det är alltså helt okej menar du? Är det en bra sjukvård? När kartan (som får beteckna vetenskapen) inte stämmer överens med verkligheten (som betecknar resultatet av vetenskapen), ska man då gå efter kartan eller verkligheten? Dags att rita om kartan så den stämmer överens med verkligheten?

Vet du vad ett läkemedel är egentligen? En syntetisk kemikalie framtagen av köpta forskare full med biverkningar eller en livskraftig substans direkt från naturen utan biverkningar?
Du får så gärna stoppa i och fylla din kropp med syntetiska kemikalier som du kallar för medicin, ingen människa hindrar dig från det…men låt de människor som vill vara friska få slippa dina “hälsoråd” med syntetiska kemikalier och äta naturlig hälsokost istället!!

Cina
Cina
Gäst
Reply to  Janne
18 juni 2013 kl 22:19

Det här är ju jättespännande! Jag tror absolut på kroppens egna självläkningsprocesser. jag äter en kost som är basisk så långt det går, jag sover ordentligt och undviker vaccinationer och sjukhus.

Läste en artikel om antalet anmälda dödsfall av felmedicinering i Sverige, socialstyrelsen har själva kommit fram till att ca 3000 människor dör varje år.
Jag kommer lugnt att använda mig av homeopater, naturläkarel och en massa andra kvacksalvare. Det är nämligen bara i Sverige som Socialstyrelsen finns, i andra länder har patienter större möjligheter att välja vårdform och många gånger hinner inte sjukdom utvecklas utan man kan ta hand om sig innan det är för sent!