Jesse Ventura on Snowden, big media, foreign policy and people’s rights

2

Jesse VenturaJesse Ventura discusses the 2016 presidential election,  government lies, Edward Snowden, controlled big media and immigration politics. Jesse is back in the US after some time away in Mexico and he has a lot to say about the country with Buzzsaw host Tyrel Ventura, LipTV.

About Jesse Ventura
Former Governor of the state of Minnesota, Jesse Ventura needs no introduction. His larger than life presence in wrestling and entertainment is only outshadowed by his political independence and activism both in and out of government. After a recent spell in Mexico, Mr. Ventura is back in the United States. His most recent book is ‘Democrips and Rebloodlicans.’

www.jesseventura.net

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
29 juli 2013 kl 20:49

Min kommentar är kanske lite off topic men varav hjärtat är fullt..!

I Alex Jones långa intervju, på Venturas hemsida, såg jag bl a detta: “….was biological warfare, infecting pigs and mosquitoes with agents to kill people, and lo-and-behold, we end up with Lyme disease. The first recorded case was in Connecticut, right across the water from Plum Island…”

Om detta stämmer är det inte undra på att så mycket sjukt (på olika sätt!!) sprider sig över världen. Jag tror att allt experimenterande med bl a gifter ‘has got out of hand’ och att det nu blivit okontrollerbart. Detta är så skrämmande hemskt att det är väldigt få människor som kan ta informationen till sig och uthärda kunskapen om läget.

Människor, djur, insekter, växter, luft och vatten – allt är på väg att förstöras. Förstörelsen började så sakteliga men nu går det undan värre! Och saken är den att om vi inte handlar ‘snart’ kommer det inte att finnas något kvar att rädda för de som ska dela den här planeten i framtiden!

Vetenskapsmän, som ges fria händer, är rent ut sagt livsfarliga!!!

Mayne Sundewall-Hopkins
Reply to  Mayne Sundewall-Hopkins
30 juli 2013 kl 20:07

..så idag detta från Natural News på samma tema. Har vi verkligen redan förlorat rätten till rent vatten, frisk luft, ren kost och rena stödjande (naturliga!) mediciner – rätten att leva på en frisk planet?!!
Se: http://www.naturalnews.com/041415_insanity_mass_poisoning_civilization.html