Pseudovården: När läkemedelslistan saneras kan de äldre resa sig upp och gå

  7

  Läkemedel äldreNär 93-årige Rune Masman kom till äldreboendet Tomtebogården var han helt sängliggande, skriver Vårdfokus. Han kunde knappt prata och inte äta eller dricka själv. Han verkade ha gett upp och bedömdes vara i ett sk palliativt skede (läs kolli) i slutet av livet.

  Text: Torbjörn Sassersson | Bild: faksimil från Vårdfokus hemsida, upphovsrättssuddat foto: Ulf Palm

  Sjuksköterskorna gick igenom Runes läkemedelslista och i samråd med läkare drog de ned ner på flera läkemedel. Rune vaknade upp ur sin läkemedelsinducerade halvkoma och blev snabbt piggare. Efter någon vecka kunde han sitta uppe och äta, kraften och livslusten återkom och han började berätta historier och skämta med personalen, skriver Vårdfokus.

  Hur många äldre i Sverige suger läkemedelsbolagen livsbetingelserna ur och hur mycket pengar tjänar de varje år, bara i Sverige, på att låta skattebetalarna fylla bolagens kassor genom att betala för “läkemedel” (läs kemiska preparat) som försätter de äldre i vegetativa tillstånd?

  Sverige har inte bäst äldrevård i välden, men kanske snarare den mest industrianpassade.

  Läs mer i Vårdfokus


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  7 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Tommy Goldmann (Rönngren Tegman)
  Tommy Goldmann (Rönngren Tegman)
  Gäst
  15 januari 2020 kl 01:16

  Genecide. Bakgrund.
  Corbettreport.com/bigoil

  Perra J
  Gäst
  1 augusti 2013 kl 12:39

  Galenskaparna har helt rätt:

  http://www.youtube.com/watch?v=_sNJHaIj4P4

  Åke S
  Åke S
  Gäst
  1 augusti 2013 kl 06:24

  Mycket av människans olika åkommor har en direkt mental bakgrund. När man kan bli kvitt fantomsmärtor, kroniska problem, elöverkännslighet på några minuter, så upplever man sinnets enorma kraft i att styra kroppens funktioner.
  Med EFT (EmotionFreeTechnic) har jag upplevt två fall att kroppsliga problem försvinner på några sekunder. Artros försvann spektakulärt när jag fann att den berodde på el-magnetiska fält och ett lungproblemet slocknade som en biografbelysning.
  Läkemedelsindustrin är helt insnöad på kemi, medan kroppen i mycket styrs elektriskt.
  Ett kroppsligt problem liknar en elektrisk kondensator och laddningen laddas kan ur mycket snabbt.
  För att använda radiospråk så laddar en lång mental våglängd ur mot en kortare.Tricket är att hantera två emotionella tillstånd samtidigt. Det låga mot det höga.T.ex. sorg kontra intresse.
  Det är därför en intresserad terapeut lyckas i terapi och därför en fascistoid psykiatriker misslyckas kapitalt.
  I TROM (the resulotion of mind) och i Idenics beskrivs detta rätt bra.

  Janne
  Reply to  Åke S
  1 augusti 2013 kl 12:13

  Ja anledningen till att de bara är insnöade på kemi är att det är där pengarna finns att hämta. De är överhuvudtaget inte alls intresserade av att människor ska bli genuint friska för då upphör ju inflödet av pengar.

  Dagens läkare är till en mycket stor del “uppfostrade” av läkemedelsindustrierna att det ska säljas in maximalt med läkemedel för att hålla människor kroniskt sjuka så se fortsätter konsumera läkemedel.

  Antalet sjuka människor och sjukdomar skulle kunna minimeras om alternativa behandlingsmetoder skulle användas istället för skolmedicinska. Givetvis måste även alla övriga industrier också på sikt gå över till miljövänliga och naturliga alternativ för att få bort alla gifter som till stor del skapar sen mentala ohälsa vi har idag. Folk är så förgiftade att de helt enkelt inte fungerar mentalt.

  Människan är på god väg att utrota sig själv om inte en vändning sker mycket snart!

  Mayne Sundewall-Hopkins
  Mayne Sundewall-Hopkins
  Gäst
  19 juli 2013 kl 19:45

  Övermedicinering av gamla och sjuka har tyvärr pågått i många år. Jag arbetade i sjukvården på 80-talet och det var likadant då. Och det klagades över brist på personal ..fast var förstås rena lyxen jämfört med nu! Patiernterna hade faktiskt namn(!) och vi hade tid att sköta om och t o m prata lite med dem!! En ren utopi i dagens sjuka ‘vård’..!! Vi behöver Protestera Mera!

  Jag håller verkligen tummarna för att detta initiativ ska sprida sig över hela landet – gärna till UK också!

  Björn
  Björn
  Gäst
  Reply to  Mayne Sundewall-Hopkins
  19 juli 2013 kl 20:12

  Det är väl inte bara vården som är sjuk.
  Politikerna har sjukt bra betalt te.x.
  Och det är inte bara inom vården som droger är populära.
  Angreppskriget på Afganistan, där talibanerna satt stopp för knarkodlingen har frsmgångsrikt slutförts.
  Nu är knarkodlingen i full sving igen.
  Putin är förbannad, men i Expressen kan man läsa att Putin är en sjuk typ som man önskar livet ur.

  nad ,knarket flödar in i
  Ryssland.

  Janne
  19 juli 2013 kl 11:54

  Mycket bra artikel som speglar verkligheten hur den ser ut i dagens Sverige.
  Dagens äldrevård handlar bara om att droga ner så mycket som går för att spara in på personal.