Video: Henrik Hellberg om sjukdomarnas uppkomst och bakgrund

publicerad 10 juli 2013
- av NewsVoice

Föreläsning av Henrik Hellberg på Buffe Grön i Köping 8:e november 2012. Temat är “Sjukdomarnas uppkomst och bakgrund” sett ur följande olika synvinklar: Traditionell kinesisk medicin, Dr. Hamers forskning och esoterik. Betoningen är på det cellulära stadiet.

I dagens samhälle när folk ofta får svåra diagnoser är det bra att känna till att kroppen alltid har ett syfte med vad den gör. Det handlar inte bara om okontrollerad celldelning, skriver Janne Forsström.

Fortsättning: Se även del 2, 3, 4 och 5.

Henrik Hellberg Henrik Hellberg började med zonterapi 1978 och som lärare i reflexologi i mitten av 80-talet. 1992 presenterade han den 3-dimensionella zonterapin med dess omvända handgreppsteknik som idag är etablerad även internationellt. 3D som den kallas har mest lärts ut inom utbildningarna men en bok för allmänheten är på gång. Under dessa år har vi även arbetat som lärare på Axelsons Gymnastiska Institut i 25 respektive 10 år. Henrik har undervisat parallellt i Norge under 20 år.