Ann Barnhardt förklarar varför världsekonomin och din ekonomi kan kollapsa

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 augusti 2013
- Torbjörn Sassersson

Ann BarnhardtAnn Barnhardt är mäklare, marknadskonsult och amerikansk patriot med ett stort engagemang till fördel för folk i allmänhet. I denna föreläsning i 8 delar förklarar hon hur pengasystemet fungerar och varför världsekonomin kommer att kollapsa vilket inkluderar din personliga ekonomi som är beslagtagbar så länge den finns på ett bankkonto.

Text: Torbjörn Sassersson

USA:s statsskuld kan orsaka världsekonomisk kollaps

USA:s ekonomiska underläge kommer att påverka hela världsekonomin. Flera ekonomiska experter har senaste åren varnat för en kommande världsekonomisk kollaps. En term som är aktuell i sammanhanget är BNP. Den enda meningsfulla enheten bakom BNP (amerikanska GDP) är arbetade mantimmar, menar Barnhardt. USA:s skuld måste alltså betraktas som en skuld räknat i mantimmar inte dollar. Skulden som USA har måste betalas och det kommer att ske med arbetade mantimmar, genom beslagtagande av land, fastigheter eller andra fysiska värden, eller skulden kommer att betalas med blod, säger Ann Barnhardt.

Din privata ekonomi är i fara

Du riskerar vid en världsekonomisk kollaps, och det börjar med att den amerikanska ekonomin kollapsar, att bli föremål för bankernas behov att täcka sina förluster. De stora bankerna kommer att påverka de små affärsbankerna som ger bolån till privatpersoner. Dessa kommer att kräva att du omedelbart betalar tillbaka ditt bolån och kan du inte det kommer de att sätta din lägenhet eller villa på exekutiv auktion till ett vrakpris.

Har du tex ett bolån på 1 miljon kronor kan i princip banken sälja din lägenhet värd kanske 3 miljoner kronor för blott en miljon. Banken fick tillbaka sina utlånade pengar, men du förlorade ett värde på 2 miljoner kronor.

Lösningen

Innan världsekonomin kollapsar måste du bli av med alla dina privata lån (inkl studielån) och investera dessa pengar inklusive dina eventuella sparpengar i något fysiskt med bestående värde. De fysiska värden som historiskt har behållit sitt värde är; mark, fastigheter, guld och silver, men se upp för falska silver- och guldtackor. De kan bestå av en kärna av tungsten klädd med ett lager äkta silver respektive guld. Alla pengar du har som finns på ett bankkonto är i fara. Dessa konton kan konfiskeras och tömmas vid en världsekonomisk kollaps. Bara för att vi bor i Sverige är vi inte trygga.

Föredraget: Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8

Ann Barnhardt på webben: www.barnhardt.biz, Twitter och YouTube channelDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq