Ann Barnhardt förklarar varför världsekonomin och din ekonomi kan kollapsa

publicerad 10 augusti 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Ann BarnhardtAnn Barnhardt är mäklare, marknadskonsult och amerikansk patriot med ett stort engagemang till fördel för folk i allmänhet. I denna föreläsning i 8 delar förklarar hon hur pengasystemet fungerar och varför världsekonomin kommer att kollapsa vilket inkluderar din personliga ekonomi som är beslagtagbar så länge den finns på ett bankkonto.

Text: Torbjörn Sassersson

USA:s statsskuld kan orsaka världsekonomisk kollaps

USA:s ekonomiska underläge kommer att påverka hela världsekonomin. Flera ekonomiska experter har senaste åren varnat för en kommande världsekonomisk kollaps. En term som är aktuell i sammanhanget är BNP. Den enda meningsfulla enheten bakom BNP (amerikanska GDP) är arbetade mantimmar, menar Barnhardt. USA:s skuld måste alltså betraktas som en skuld räknat i mantimmar inte dollar. Skulden som USA har måste betalas och det kommer att ske med arbetade mantimmar, genom beslagtagande av land, fastigheter eller andra fysiska värden, eller skulden kommer att betalas med blod, säger Ann Barnhardt.

Din privata ekonomi är i fara

Du riskerar vid en världsekonomisk kollaps, och det börjar med att den amerikanska ekonomin kollapsar, att bli föremål för bankernas behov att täcka sina förluster. De stora bankerna kommer att påverka de små affärsbankerna som ger bolån till privatpersoner. Dessa kommer att kräva att du omedelbart betalar tillbaka ditt bolån och kan du inte det kommer de att sätta din lägenhet eller villa på exekutiv auktion till ett vrakpris.

Har du tex ett bolån på 1 miljon kronor kan i princip banken sälja din lägenhet värd kanske 3 miljoner kronor för blott en miljon. Banken fick tillbaka sina utlånade pengar, men du förlorade ett värde på 2 miljoner kronor.

Lösningen

Innan världsekonomin kollapsar måste du bli av med alla dina privata lån (inkl studielån) och investera dessa pengar inklusive dina eventuella sparpengar i något fysiskt med bestående värde. De fysiska värden som historiskt har behållit sitt värde är; mark, fastigheter, guld och silver, men se upp för falska silver- och guldtackor. De kan bestå av en kärna av tungsten klädd med ett lager äkta silver respektive guld. Alla pengar du har som finns på ett bankkonto är i fara. Dessa konton kan konfiskeras och tömmas vid en världsekonomisk kollaps. Bara för att vi bor i Sverige är vi inte trygga.

Föredraget: Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8

Ann Barnhardt på webben: www.barnhardt.biz, Twitter och YouTube channel


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Janne,
  Att staten garanterar insättning upp till 100 000 Euro är ju en vacker ambition, men om några stora banker i Sverige kollapsar relativt samtidigt, så täcker dagens fonderade medel kanske kostnaden för “en grillad med bröd” per drabbad insättare. Jag har kollat upp det hela, men visst, om exempelvis “N. Banken i Knohult” går omkull räcker nog pengarna till för de lokala insättarna.
  Kom också ihåg vad “Bail in” innebär. Akta dig särskilt för bankerna N samt DB i Sverige.

 • Engelskans “tungsten” heter på svenska volfram. Volfram-fusket gäller endast guldtackor, då volfram och guld har liknande densitet. För silvertackor får man hitta något annat ämne att fuska med, med liknande densitet som silver.

 • Nästan lustigt hur det ena otäcka scenariot avlöser det andra. Denna artikel är lika falsk som den om att delar av solen har försvunnit enligt Fox News. Allt för att skrämma upp folket. Läs istället på hur pengasystemet fungerar i verkligheten, och vad du kan göra för att få stopp på dessa galenskaper. Stoppa parasiterna!

  http://www.nyaekonomiskasystemet.se/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *