Filmpremiär 23 aug: ”We steal secrets” – Historien om Wikileaks, Manning och Assange

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 augusti 2013
- Torbjörn Sassersson

WikileaksDokumentären ”We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks” om Wikileaks, Julian Assange och Bradley Manning (dömd till 35 års fängelse) är producerad av Alex Gibney. Filmen handlar om transparens i den digitala tidsåldern och den största militära säkerhetsläckan i världshistorien.

”Gibney (with editor Andy Grieve) does a skillful job of making the stories of the men dovetail and remain distinct. Audiences will likely go into the movie curious about Assange and leave concerned for Manning.” LA Times Entertainment

Premiär 23 augusti bla på SF Bio.

Hemsida: www.Westealsecretsmovie.com

Filmen är 2 timmar och 10 minuter.


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *