Filmpremiär 23 aug: ”We steal secrets” – Historien om Wikileaks, Manning och Assange

publicerad 22 augusti 2013
- Torbjörn Sassersson red.

WikileaksDokumentären ”We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks” om Wikileaks, Julian Assange och Bradley Manning (dömd till 35 års fängelse) är producerad av Alex Gibney. Filmen handlar om transparens i den digitala tidsåldern och den största militära säkerhetsläckan i världshistorien.

”Gibney (with editor Andy Grieve) does a skillful job of making the stories of the men dovetail and remain distinct. Audiences will likely go into the movie curious about Assange and leave concerned for Manning.” LA Times Entertainment

Premiär 23 augusti bla på SF Bio.

Hemsida: www.Westealsecretsmovie.com

Filmen är 2 timmar och 10 minuter.


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *