Filmpremiär 23 aug: ”We steal secrets” – Historien om Wikileaks, Manning och Assange

0
257

WikileaksDokumentären ”We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks” om Wikileaks, Julian Assange och Bradley Manning (dömd till 35 års fängelse) är producerad av Alex Gibney. Filmen handlar om transparens i den digitala tidsåldern och den största militära säkerhetsläckan i världshistorien.

”Gibney (with editor Andy Grieve) does a skillful job of making the stories of the men dovetail and remain distinct. Audiences will likely go into the movie curious about Assange and leave concerned for Manning.” LA Times Entertainment

Premiär 23 augusti bla på SF Bio.

Hemsida: www.Westealsecretsmovie.com

Filmen är 2 timmar och 10 minuter.Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer