Recension: Police state 4

publicerad 1 augusti 2013
Melbourne, riot police attacks anti lockdown protesters, 22 sep 2021. Foto: Rebel News
Melbourne, riot police attacks anti-lockdown protesters, 22 sep 2021.

Police state 4 handlar om polisstatens långsamma (tip-toe) införande i USA. Vi är väl kanske inte där än, men om man ska tro denna film, så är USA definitivt på väg åt det hållet.

FEMA har anläggningar på 26 platser runt USA (eller om det var ännu fler nu) och dessa, eller åtminstone många av dem har använts som hemliga fängelser och arbetsläger.

De som satt där fick inte ens berätta det för sin familj och i utbyte mot det fick de straffet halverat. Dessa läger var t.o.m hemliga för delstaten. Dessa läger och fängelser är dock sedan 1997 erkända, av Bill Clinton (kanske p.g.a avslöjanden av Alex Jones på den tiden).

Filmen visar även polisens och militärens taktik under ett Bilderbergmöte i USA. ”Kettling” kallas det. Polisen innesluter demonstranterna från alla håll och hoppas på att det ska ”koka” över och att demonstranterna ska ta till våld för att sedan kunna slå ”tillbaka” med oproportioneligt våld.

Det finns också mycket mer att se i filmen som är relevant. Om man tycker att det som händer i filmen verkar orimligt, så kan det kanske vara intressant att läsa på infowars.com, naturalnews.com eller davidicke.com.

ArcanumSkolan 2024

Erik Moström

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Polistaten – ett gammat ord som fått förnyad betydelse. Den utveckling som sker i USA pågår också i Sverige. Vi måste fråga oss vad som för oss in i den – eller vad uttrycket betyder – det är först då vi kan inse den hotande verkligheten. Den svenska statliga utredningen SOU 1974:47 från Justitiedepartementet skrev att de kunde se inledningen av en omänsklig polisstat i Sverige. Vaddå??? Vad åsyftade de??? Det handlade om att polismyndigheten genom ny teknologi kunde få in all information om både vad brottslingar gjorde och vad offer utsattes för – även efter deras död.

  Här finns ett ämne som är mer avgörande än något annat. De flesta kanske säger, men om det är så, varför använder man inte resurserna. Vi tror att polisstatens viktigaste mål är att förhindra brottslighet men i själva verket är det motsatsen. Det finns så klart en hel del dokumentation om det jag påstår – t ex en av de viktiga konferenserna emot hjärnkontroll – i Paris 1998 där den franska bioetiska kommissionen med professor Jaun-Pierre Changeux sa att att vi måste ta upp frågan om de kriminella verkligen är skyldiga till sina gärninga. Han är en av Frankrikes mest välkända hjärnforskare. Vad han menade???? Ja, dom är implanterade och utsätts för hjärnexperiment, beteendemanipulation, och den medicinska forskningens storskaliga forskning via fjärrkontrol, med därmed förändrade hjärnfunktioner.l.

  För de som vill ha en närmare förståelse av ämnet jag tar upp – se artiklarna Hjärnkontroll – Robert Naeslund – här på Newsvoice.

  Den nya polisstaten är inte polisiär utan militaristisk och utvecklats bakom FOI:s sekretess. Den har inte med USA att göra mer än att de leder utvecklingen.

  Om det finns några frågor skall jag besvarare dem – med de bästa referenser. Vi måste upptäcka den svenska polistaten – för att organisera ett motstånd – det är det viktiga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *