Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Recension: Police state 4

publicerad 1 augusti 2013
Melbourne, riot police attacks anti lockdown protesters, 22 sep 2021. Foto: Rebel News
Melbourne, riot police attacks anti-lockdown protesters, 22 sep 2021.

Police state 4 handlar om polisstatens långsamma (tip-toe) införande i USA. Vi är väl kanske inte där än, men om man ska tro denna film, så är USA definitivt på väg åt det hållet.

FEMA har anläggningar på 26 platser runt USA (eller om det var ännu fler nu) och dessa, eller åtminstone många av dem har använts som hemliga fängelser och arbetsläger.

De som satt där fick inte ens berätta det för sin familj och i utbyte mot det fick de straffet halverat. Dessa läger var t.o.m hemliga för delstaten. Dessa läger och fängelser är dock sedan 1997 erkända, av Bill Clinton (kanske p.g.a avslöjanden av Alex Jones på den tiden).

Filmen visar även polisens och militärens taktik under ett Bilderbergmöte i USA. ”Kettling” kallas det. Polisen innesluter demonstranterna från alla håll och hoppas på att det ska ”koka” över och att demonstranterna ska ta till våld för att sedan kunna slå ”tillbaka” med oproportioneligt våld.

Det finns också mycket mer att se i filmen som är relevant. Om man tycker att det som händer i filmen verkar orimligt, så kan det kanske vara intressant att läsa på infowars.com, naturalnews.com eller davidicke.com.

Erik Moström


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq