EU urges ‘strong response’ to Syria attack

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 september 2013
- NewsVoice redaktion

Carl-Bildt-John-KerryAljazeera. Catherine Ashton, the European Union’s foreign policy chief, has said that “a clear and strong response” must be delivered on the use of chemical weapon weapons in Syria, but has urged those advocating military strikes to wait for a UN inspectors’ report.

Ministrarna i Vilnius träffade också USA:s utrikesminister John Kerry. Sveriges utrikesminister Carl Bildt beskriver på Twitter mötet med Kerry som “konstruktivt”. / TT

I bild: Carl Bildt och John Kerry.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq