EU urges ‘strong response’ to Syria attack

5

Carl-Bildt-John-KerryAljazeera. Catherine Ashton, the European Union’s foreign policy chief, has said that “a clear and strong response” must be delivered on the use of chemical weapon weapons in Syria, but has urged those advocating military strikes to wait for a UN inspectors’ report.

Ministrarna i Vilnius träffade också USA:s utrikesminister John Kerry. Sveriges utrikesminister Carl Bildt beskriver på Twitter mötet med Kerry som “konstruktivt”. / TT

I bild: Carl Bildt och John Kerry.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sassersson
Sassersson
Gäst
9 september 2013 kl 14:01

SvD: Vapenföretag betalade Kerry

“Krigsmuller betyder goda tider för den amerikanska försvarsindustrin. Uppgifter visar att utrikesminister John Kerry har tagit emot stora summor pengar från Raytheon – företaget som står bakom de robotar som kan användas vid en eventuell attack mot Syrien.”

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/vapenforetag-betalade-kerry_8498932.svd

Sassersson
Sassersson
Gäst
9 september 2013 kl 13:59

Jag tror John Kerry gör detta krigshetsarjobb på uppdrag av militärindustrin och gör han det bra blir hans USA:s nästa president… Carl Bildt som hakar på är trustee i Rand Corporation en think tank som länge (och säkert fortfarande) bistår USA:s försvarsdepartement och trupper med militär strategi.

Carl Bildt:s åtaganden: http://vetapedia.se/carl-bildt/

Mikael Jansson
Mikael Jansson
Gäst
8 september 2013 kl 08:59
Mikael Jansson
Mikael Jansson
Gäst
8 september 2013 kl 08:20

Petrodollar systemet är nog det största problemet. Dags att världen skrotar detta systemet som bara skapar problem och krig. Vore intressant att få veta varför alla medier blundar för detta USA ´s Petrodollar, här en liten förklaring till allt elende!* Hota dollarn och USA Anfaller med allt de har bombar sönder hela länder för rädda Petrodollarn ……hm
https://www.youtube.com/watch?v=8T9ICWOYCNQ

Perra J
Gäst
7 september 2013 kl 21:34

USA använder mainstream media som instrument, att annektera land efter land
efter land… (suck) efter land efter land efter land efter land… etc…
Det är bara att pumpa ut någott i media, som massorna finner “avskyvärt”.
Även om det inte alls är sant.