Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 22 September, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Vi behöver fler whistleblowers och vardagshjältar
    Snowden, Manning, Assange är några exempel på ovanligt modiga människor som under senare tid  öppnat upp våra ögon för orättvisor, krigsbrott och brott mot mänskliga rättigheter.  De har offrat mycket för rättvisan, för sanningen och för en bättre värld. Det finns många många fler whistleblowers eller vardagshjältar som den också så modiga EU-parlamentarikern från Frankrike, […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelOnion News September Summary
Nästa artikelFrån Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 22 September, 2013
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer