Ole Dammegård: Mordet på Anna Lindh – Ett offer till fördel EU?

publicerad 17 september 2013
- av NewsVoice

Ole DammegårdIntervju av Henning Witte med Ole Dammegård

Advokat Henning Witte: Den 11 sept 2013 var det 10 år sedan Sveriges dåvarande utrikesminister Anna Lindh (s) dog. Mijailo Mijailovic, en ensam galning, som den i Palmemörkläggningen välbeprövade Ulf Åsgård påstod, dömdes för mordet. Polisinsatsen fick beröm av etablissemanget men var i själva verket ungefär lika uselt som under Palmemordet, enligt polisen Eric Rönnergård. Mijailo Mijailovic hörde röster i sitt huvud sedan barndomen och uppgav att rösterna blev extra påträngande när han såg Anna Lindh på NK den 10 sept 2003. Jesus skulle ha gett honom order att döda Anna Lindh. Han hade inget motiv.

Tomas Nilsson, författaren till den avslöjande Anna Lindh boken Dampistol och Morakniv har kommit med övertygande bevisning att en yrkesmördare har stuckit ner Anna Lindh, inte Mijailo Mijailovic, som "erkände" under hjärnkontroll.

Få har i Sverige belyst att Anna Lindh ville föra en fredspolitik i världen precis som hennes far Olof Palme. Detta hade hon lovat i hennes berömda tal vid hans begravning, se filmen längst ner. Den största krigsrisken ligger i mellanöstern och det största risklandet är Israel. Därför kritiserade Anna Lindh Israels politik hård och ställde sig på palestiniernas sida. Hon kallades av Israels Stockholmsambassadör Zvi Macel för antisemit. Hon var emot USA:s folkrättsvidriga angrepp på Irak och ville stärka FN.

ge-stod-newsvoiceDåvarande statsminister Göran Persson (s) sade, att attentatet mot Anna Lindh var ett attentat mot Sveriges demokrati, se filmen i mitten. Så säger man inte om gärningen av en ensam galning.

Ole Dammegårds hemsida: Lightonconspiracies.com

Henning Witte: Whitetv.se