Ole Dammegård: Mordet på Anna Lindh – Ett offer till fördel EU?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 september 2013
- NewsVoice redaktion

Ole DammegårdIntervju av Henning Witte med Ole Dammegård

Advokat Henning Witte: Den 11 sept 2013 var det 10 år sedan Sveriges dåvarande utrikesminister Anna Lindh (s) dog. Mijailo Mijailovic, en ensam galning, som den i Palmemörkläggningen välbeprövade Ulf Åsgård påstod, dömdes för mordet. Polisinsatsen fick beröm av etablissemanget men var i själva verket ungefär lika uselt som under Palmemordet, enligt polisen Eric Rönnergård. Mijailo Mijailovic hörde röster i sitt huvud sedan barndomen och uppgav att rösterna blev extra påträngande när han såg Anna Lindh på NK den 10 sept 2003. Jesus skulle ha gett honom order att döda Anna Lindh. Han hade inget motiv.

Tomas Nilsson, författaren till den avslöjande Anna Lindh boken Dampistol och Morakniv har kommit med övertygande bevisning att en yrkesmördare har stuckit ner Anna Lindh, inte Mijailo Mijailovic, som “erkände” under hjärnkontroll.

Få har i Sverige belyst att Anna Lindh ville föra en fredspolitik i världen precis som hennes far Olof Palme. Detta hade hon lovat i hennes berömda tal vid hans begravning, se filmen längst ner. Den största krigsrisken ligger i mellanöstern och det största risklandet är Israel. Därför kritiserade Anna Lindh Israels politik hård och ställde sig på palestiniernas sida. Hon kallades av Israels Stockholmsambassadör Zvi Macel för antisemit. Hon var emot USA:s folkrättsvidriga angrepp på Irak och ville stärka FN.

ge-stod-newsvoiceDåvarande statsminister Göran Persson (s) sade, att attentatet mot Anna Lindh var ett attentat mot Sveriges demokrati, se filmen i mitten. Så säger man inte om gärningen av en ensam galning.

Ole Dammegårds hemsida: Lightonconspiracies.com

Henning Witte: Whitetv.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Känns befriande att någon äntligen tagit upp det här också. Många pussel är på väg att lösas i dessa tider kan man gissa? Har aldrig riktigt trott på den officiella förklaringen. Det låter allt för likt andra ouppklarade mord på statsmän kan jag tycka. Lite för mycket mystisism och tillfälligheter samt bristen på motiv. Sedan är jag i stort sett som den stora massan förmodligen? Kan inte mobilisera kapacitet eller kraft och skyller på tidsbrist att närmare studera det jag undermedvetet känner är ouppklarat. Så därför välkomnar jag den boken.
  Men jag måste fråga: Är det inte ett skrivfel i artikeln?
  “Få har i Sverige belyst att Anna Lindh ville föra en fredspolitik i världen precis som hennes far Olof Palme.”
  Olof Palme var inte hennes far! Möjligen: “hennes förebild”

 • Känns befriande att någon äntligen tagit upp det här också. Många pussel är på väg att lösas i dessa tider kan man gissa? Har aldrig riktigt trott på den officiella förklaringen. Det låter allt för likt andra ouppklarade mord på statsmän kan jag tycka. Lite för mycket mystisism och tillfälligheter samt bristen på motiv. Sedan är jag i stort sett som den stora massan förmodligen? Kan inte mobilisera kapacitet eller kraft och skyller på tidsbrist att närmare studera det jag undermedvetet känner är ouppklarat. Så därför välkomnar jag den boken.
  Men jag måste fråga: Är det inte ett skrivfel i artikeln?
  “Få har i Sverige belyst att Anna Lindh ville föra en fredspolitik i världen precis som hennes far Olof Palme.”
  Olof Palme var inte hennes far! Möjligen: “hennes förebild”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *