The People’s Voice premiärsänder den 18 november 2013

publicerad 23 september 2013
- Peter Pettersson

Efter att ha samlat in 300 000 pund på knappt två månader till den nya, globala och oberoende internetbaserade radio- och TV-station ”The People’s Voice”, är det snart dags för premiärsändningen den 18 november 2013.

The Peoples VoiceUnder ledning av den kände engelske författaren och föredragshållaren David Icke, börjar nu stationen i London att fysiskt ta form, och det är nu som den verkliga utmaningen tar sin början, menar Icke, som i sin senaste informationsvideo indirekt ställer den ödesmättade frågan: kommer bidragen, sponsringen och annonseringen att vara tillräckliga för att ”The People’s Voice” ska kunna har råd med dagliga sändningar, dygnet runt?

The People’s Voice, som är ett icke vinstdrivande projekt, kommer enligt uppgift att sända ut nyheter, bakgrundsinformation och åsikter som de konventionella och dominerande medierna inte vågar befatta sig med.

Förutom ocensurerade nyhetssändningar från världens alla hörn och studiointervjuer, är en av tankarna vad gäller innehållet att man ska ge möjlighet för seriösa och bra alternativa dokumentärfilmer som i dag ligger på YouTube – men som inte får så mycket uppmärksamhet som de förtjänar – att kunna visas på” The People’s Voice”.

Text: Peter Pettersson

Indiegogo.com/projects/the-people-s-voiceDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq