Aktivtraning.se: Löp dig i toppform inför vintern

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson red.

FitnessÄn är löpsäsongen inte riktigt slut. Senhösten passar perfekt för att skapa bra löprutiner och öka träningslusten, så att du automatiskt kan fortsätta löpträna hela vintern med ett leende på läpparna, skriver Aktivtraning.se.

“Det har blivit kallare, ja. Och vädret kan vara nyckfullt och omväxlande. Men vad betyder väl det för en snabb, energigivande löprunda? Det handlar ju bara om att vara rätt klädd för utmaningarna – både mentalt och bokstavligt talat.”

“För det är framför allt nu på sensommaren och under tidiga hösten som du grundlägger de goda vanorna och automatiserar löprutinerna, så att du har en bra träningsrutin innan mörkret sänker sig över landet.”

Läs mer på Aktivtraning.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Min aktiva idrottskarriär är över. Går dock en långpromenad varje dag.
  Sprang Lidingöloppet 30 km på fina 2 timmar och 11 minuter 1992
  10 km Springtime 1991 på 33.49
  Halvmara DM Veberöd på 1 timme och 19 minuter, 1991
  Träningsdosen var 7-9 mil varje vecka med minst ett intervallpass.
  Min klubb var Björnstorps IF utanför Lund vid Romeleåsen.
  En underbar tid. Fina minnen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *