Aktivtraning.se: Löp dig i toppform inför vintern

publicerad 10 oktober 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

FitnessÄn är löpsäsongen inte riktigt slut. Senhösten passar perfekt för att skapa bra löprutiner och öka träningslusten, så att du automatiskt kan fortsätta löpträna hela vintern med ett leende på läpparna, skriver Aktivtraning.se.

“Det har blivit kallare, ja. Och vädret kan vara nyckfullt och omväxlande. Men vad betyder väl det för en snabb, energigivande löprunda? Det handlar ju bara om att vara rätt klädd för utmaningarna – både mentalt och bokstavligt talat.”

“För det är framför allt nu på sensommaren och under tidiga hösten som du grundlägger de goda vanorna och automatiserar löprutinerna, så att du har en bra träningsrutin innan mörkret sänker sig över landet.”

Läs mer på Aktivtraning.se