Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 4 October, 2013

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilen kan orsaka hjärntumör. Bekräftat i ny stor studie
    Ännu en gång visas att mobilanvändning kan orsaka hjärntumör. Nya resultat från den erkänt bästa forskargruppen på området vid Örebro Universitetetssjukhus under ledning av cancerläkaren Lennart Hardell, visar att risken ökar redan vid en användning av 1000 timmar sammanlagt. Här kan du läsa Strålskyddsstiftelsens pressmeddelande. Forskargruppen är nu först i världen med att kunna redovisa […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelFröbytardag och global manifestation mot Monsanto 12 oktober Stockholm
Nästa artikelUppstod livet på jorden tack vare Mars?
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer