Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Är det bara jorden som hettas upp?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

Flera undersökningar visar att jorden inte är den enda planeten i solystemet som hettas upp och “vibrerar” snabbare utan att alla planeter i solsystemet inkluderat solen går igenom samma process. Men om alla planeter hettas upp, hur legitimt är växthusteorin i så fall?

Text: En av NewsVoice läsare

Om det här är ett galaktiskt fenomen där jorden och solsystemets planeter går igenom en upphettningsprocess och därmed höjer sina vibrationer successivt varje dag, vad innebär det för oss? Eftersom vi bebor denna planet så borde det väl innebära att vi måste anpassa oss till jordens skiften som sker genom att också vi höjer våra egna vibrationer?

Hur höjer man sina vibrationer och vad menas med vibrationer?

Som Einstein sa: allt är vibrationer, allt består av vibrationer, det vill säga du, jag, allt och alla tankar och känslor vibrerar inom en viss sorts frekvens. Låga vibrationer, som faktiskt är vetenskapligt bevisat, är sådana känslor och tankar som hat, avundsjuka, ilska och rädsla och skam osv. Höga vibrationer är känslor och tankar som kärlek, tacksamhet, expansion, passion och glädje.

Vad man menar är att medvetet välja en högre vibration genom att ta ansvar för sitt inre tillstånd, vilka tankar och känslor man väljer att fokusera på och därmed vilken vibration man befinner sig i. Är det så enkelt och vart riktas vår uppmärksamhet och vårt medvetande mot via vanligt media? Riktas medvetandet mot höga vibrerande eller låga vibrerande frekvenser?

Varför hettas jorden och alla planeter i solsystemet upp just nu?

Enligt David Wilcock kan man se flera samband från flera antika skrifter som mayakalendern och det antika Egypten, hur pyramiderna är matematiskt strukturerade på ett sätt som exakt stämmer överens med vad mayakalendern förutspått.

Wilcock pratar också om “the golden age”, tvärtemot de profetior man har fått höra om att jorden ska gå under 2012. Han menar, som nämnts tidigare, att vi är precis i början av en helt ny period och skifte i historien rent “fysiologiskt” i och med att jorden hettas upp och vibrationerna höjs, som han bland annat stödjer med fakta om jordens evolution de senaste åren jämfört med tidigare perioder och hur alla planeter i solsystemet hettas upp samtidigt.


Relaterat

Carnegie Science: Spectacular Heating of Planet Observed

Source



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq