Miriam Carey som sköts ihjäl av poliser vid Vita Huset uppges vara en stabil och vänlig person

publicerad 5 oktober 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

NOTERAT. Miriam Carey (34) var den obeväpnade dentalhygienisten som den 4 oktober körde oregelbundet (erratic) ifrån en poliskontrollstation (checkpoint) nära Vita Huset. Hon sköts ihjäl när hon kom för nära Vita Huset. I baksätet hade hon sin ettåriga bebis. Kvinnan pekas därefter snabbt ut som psykisk sjuk via mainstream media.

De amerikanska kongressledamöterna gav en utdragen stående ovation till polisen som sköt ihjäl kvinnan med ett skott i huvudet. Dagen efter dödsskjutningen svärmar FBI agenter med helikopter kvinnans lägenhet för att söka efter misstänkt (hazardous) material.

Men vid sidan av cirkusen runt händelsen framkommer nu detaljerna som målar upp en annan bild av kvinnan och händelseförloppet.

Miriam CareyInfoWars som skannat av tillgänglig information om händelsen skriver att kvinnan var en uppskattad och balanserad person. Hennes chef på jobbet där hon arbetade, grannar och vänner beskriver henne som en omtyckt, vänlig och stabil människa, skriver InfoWars.

När hon passerade poliskontrollplatsen nära Vita Huset hade poliserna dragit sina vapen och riktat dessa mot hennes huvud. Hon fick panik och körde iväg. Frågan är hur mycket poliserna själva ligger bakom "hetsandet".

Aftonbladet uppger att kvinnan fått sparken från jobbet. Se video på biljakten.

Alex Jones som är huvudankare på InfoWars menar att det som hände kvinnan bara är en indikation på hur den framväxande amerikanska polisstaten tar till allt grövre metoder mot civilbefolkningen och hur det stressar upp vanliga amerikaner att ibland agera irrationellt pga det ökade trycket. Amerikanerna känner sig inte längre trygga i sitt eget land och polisen trycks allt mer få rollen att bevaka och misstänkliggöra allt och alla inklusive hederliga vanliga medborgare.

NewsVoice återkommer med mer information.

Text: Torbjörn Sassersson