Miriam Carey som sköts ihjäl av poliser vid Vita Huset uppges vara en stabil och vänlig person

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson

NOTERAT. Miriam Carey (34) var den obeväpnade dentalhygienisten som den 4 oktober körde oregelbundet (erratic) ifrån en poliskontrollstation (checkpoint) nära Vita Huset. Hon sköts ihjäl när hon kom för nära Vita Huset. I baksätet hade hon sin ettåriga bebis. Kvinnan pekas därefter snabbt ut som psykisk sjuk via mainstream media.

De amerikanska kongressledamöterna gav en utdragen stående ovation till polisen som sköt ihjäl kvinnan med ett skott i huvudet. Dagen efter dödsskjutningen svärmar FBI agenter med helikopter kvinnans lägenhet för att söka efter misstänkt (hazardous) material.

Men vid sidan av cirkusen runt händelsen framkommer nu detaljerna som målar upp en annan bild av kvinnan och händelseförloppet.

Miriam CareyInfoWars som skannat av tillgänglig information om händelsen skriver att kvinnan var en uppskattad och balanserad person. Hennes chef på jobbet där hon arbetade, grannar och vänner beskriver henne som en omtyckt, vänlig och stabil människa, skriver InfoWars.

När hon passerade poliskontrollplatsen nära Vita Huset hade poliserna dragit sina vapen och riktat dessa mot hennes huvud. Hon fick panik och körde iväg. Frågan är hur mycket poliserna själva ligger bakom “hetsandet”.

ArcanumSkolan 2024

Aftonbladet uppger att kvinnan fått sparken från jobbet. Se video på biljakten.

Alex Jones som är huvudankare på InfoWars menar att det som hände kvinnan bara är en indikation på hur den framväxande amerikanska polisstaten tar till allt grövre metoder mot civilbefolkningen och hur det stressar upp vanliga amerikaner att ibland agera irrationellt pga det ökade trycket. Amerikanerna känner sig inte längre trygga i sitt eget land och polisen trycks allt mer få rollen att bevaka och misstänkliggöra allt och alla inklusive hederliga vanliga medborgare.

NewsVoice återkommer med mer information.

Text: Torbjörn Sassersson


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Miriam Carey
 • Skräm folket med dödsskjutningar och de lyder blint makten. Arbetslösa fålla godvilligt ut i maktens krig för att mörda för en spottstyver. Skräm skiten ur folk och de blir lika rädda som fåren som vallas av vargen. Liknande händelser ser vi hända i Sverige – Husby, Skåne osv! Skräm folket till tystnad och lydnad, Polisen är ett vapen, verktyg i händer på psykopater till politiker.

 • Så fruktansvärt sorgligt för Miriam Carey’s familj.

  Med tanke på att -“.. Dagen efter dödsskjutningen svärmar FBI agenter med helikopter kvinnans lägenhet för att söka efter misstänkt (hazardous) material..”- förstår man att de måste “keep up appearances”- ..för att förhindra folkstorm!!

  Denna misstänksamhet (..går de på prozac allihop?!!) och bevakning av allt och alla – så tragiskt paranoid världen blivit! Detta jagande efter ‘spöken’ medan man totalt undviker att belysa sådant som verkligen är viktigt beträffande våra barnbarns barns framtid – en frisk planet utan gifter!! 🙁

 • jag läste på SvD: “Enligt CNN har kvinnans pojkvän sagt till utredare att hon trott att president Obama talat med henne genom radiovågor och satt hennes hus under elektronisk bevakning”

  vilket får mig att tänka att hon kan ha varit en s.k “targeted individual”, och att det kan ha varit anledningen till att hon blev så hänsynslöst tystad. vore intressant att få höra mer av vad hon sa till folk tiden innan hon blev mördad/avrättad.

  att hon skulle ha lidit av “förlossningsdepression” som man fått läsa på många ställen låter ju fullständigt löjligt. snarare då att hon desperat försökte skydda sitt barn från något..

 • Bra att ni skriver om detta. Har själv skrivit till vita huset och uttryck min avsky och hat gentemot hennes mördare (för det var inget annat än en avrättning av en oskyldig ung kvinna) och hela det sjuka polisväsendet inklusive styrande politiker. Jag föreslog själv att hon kanske helt enkelt fick panik när hon såg alla vapen riktade mot sig, hennes barn i bilen kanske triggade igång hennes modersinstinkter varpå hennes fight-or-flight instinkt tog överhanden och hon försökte fly.
  Vakterna som tittade in i bilen och såg hennes lilla barn borde där och då fattat att det inte var frågan om en attack. Har någon självmordsbombare världen över någonsin tagit med sitt eget barn i en självmordsattack? Jag har iaf aldrig hört talas om det.
  Och hon hade ju redan kraschat med bilen långt från presidenten när vakterna pepprade henne med kulor. Istället för att bara gå fram och arrestera henne.
  Jag känner bara en djup avsky mot USA nu. Fy fan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *