“Out of the Furnace” med Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana

0

Christian-BaleFrån Scott Cooper kommer ett tandgnisslande drama om starka familjeband, ödets omständigheter och rättvisa. Russell Baze spelad av Christian Bale har ett tufft liv. Han är dagtid arbetare vid den lokala stålindustrin och han tar hand om sin döende pappa på nätterna.

Hans bror Rodney (Casey Affleck) kommer hem efter att ha varit soldat i Irak och blir inlurad i den den lilla ortens kriminella verksamheten. Han försvinner spårlöst och den lokala polisen misslyckades med att lösa fallet. Russell (Bale) är den enda som har förutsättningarna att lösa försvinnandet. Han tar saken i egna händer vilket innebär stora risker.

“The impressive cast of Christian Bale and Casey Affleck are rounded out by Woody Harrelson, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Sam Shepard and Willem Dafoe.”

Premiär den 6 december 2013

Regi: Scott Cooper (gjorde även Crazy Heart)
Skådespelare: Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Zoe Saldana, Sam Shepard
Manus: Brad Ingelsby och Scott Cooper
IMDB om filmenLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelÖverklagan till Förvaltningsrätten gällande friandet av SVT i Granskningsnämnden för radio och tv mot Andrew Wakefield
Nästa artikelBastian Baghfaleky och mutaffären på Skatteverket – Historik 2005 till 2010 – Del 3
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer