“Out of the Furnace” med Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Christian-BaleFrån Scott Cooper kommer ett tandgnisslande drama om starka familjeband, ödets omständigheter och rättvisa. Russell Baze spelad av Christian Bale har ett tufft liv. Han är dagtid arbetare vid den lokala stålindustrin och han tar hand om sin döende pappa på nätterna.

Hans bror Rodney (Casey Affleck) kommer hem efter att ha varit soldat i Irak och blir inlurad i den den lilla ortens kriminella verksamheten. Han försvinner spårlöst och den lokala polisen misslyckades med att lösa fallet. Russell (Bale) är den enda som har förutsättningarna att lösa försvinnandet. Han tar saken i egna händer vilket innebär stora risker.

“The impressive cast of Christian Bale and Casey Affleck are rounded out by Woody Harrelson, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Sam Shepard and Willem Dafoe.”

Premiär den 6 december 2013

Regi: Scott Cooper (gjorde även Crazy Heart)
Skådespelare: Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Zoe Saldana, Sam Shepard
Manus: Brad Ingelsby och Scott Cooper
IMDB om filmenSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *