Var Miriam Carey som sköts ihjäl i Washington mor till Obamas barn?

  2

  azz1

  Enligt Whatdoesitmean.com cirkulerar en rapport i Kreml som kommer från Main Intelligence Directorate (GRU), vilken säger att den obeväpnade 34-årig kvinna vid namn Miriam Carey som sköts ihjäl i torsdags (3 oktober) i Washington DC i själva verket mördades av ett “hit team” med avsikten att eliminera modern till president Barack Obamas “kärleksbarn”.

  Var Miriam Carey på väg till Vita Huset för att söka upp Obama i desperation för hon visste att hennes liv var i fara? Var det därför hon hade med sig dottern?

  Historien är bra, men omöjlig att verifiera.

   

   

   

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  2 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  karl
  Gäst
  15 oktober 2013 kl 20:06

  historien lät ju bra, men den har följande länk som källa när den i slutet påstår att Michelle Obama föddes som man:
  http://christwire.org/2011/06/shocking-new-revelation-about-michelle-obama-a-must-read-christwire-exclusive/

  artikeln påminner mest om ett stort skämt och Wikipedia inleder på följande sätt om Christwire: “Christwire is a satirical website…”.

  svårt att ta whatdoesitmean.com, och allt som har med Sorcha Faal att göra på allvar efter detta tycker jag..

  exposurenow
  exposurenow
  Gäst
  11 oktober 2013 kl 03:08

  Tja, enligt rykten kom hon körande från(!) Vita Huset när Secret Service vakterna försökte stoppa henne. Vilket också antyds i orginalartiklarna även om artikelförfattarna i mainstream media vänt ut och in på sig i sina försök att beskriva skeendet på ett sätt som döljer detta.

  Mainstream medias extremt snabba smutskastning av henne (genom anonym källa naturligtvis) som en kvinna med “tidigare psykologiska problem” (redan innan hennes identitet hade släpts ut) var en ypperligt god indikation på att detta var ett överlagt mord.