Earth Changes November 2013

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 december 2013
- NewsVoice redaktion

Signaturen HawkkeyDavisChannel på YouTube har sammanställt en rad naturkatastrofer som skett under november månad 2013.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • TILL WILLE B … som jag skrev i kommentaren , kl 1649 , Så föreslår jag att du googlar : “””” The Next Generation of Chemtrails 2013. “”””” Ibland skrivs det in rätt adress och youtube visar ändå att filmen inte kan visas… det kallar jag ´ tekniska finesser´…. och försöker finna ett annat sätt att visa den på. Så du måste den här gången själv knappa in detta. Jag förstår att du önskar få fram sanningen och du får helt enkelt forska själv på t.ex geoengineering .

 • Filmen ovan av Signaturen HawkkeyDavisChannel visar en del naturkatastrofer.

  OCH ?

  Vad vill man visa med filmen?
  Så här har det sett ut sen Hedenhös och före dem.

  Wille B.

  Dec 2013

 • ” tekniska finesser “” Googla : The next Generation of Chemtrails 2013, youtube och vi får en föreläsning om .. the New School….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *