Robert Aschberg ska jaga näthatande troll på TV

5
377

Robert AschbergTT: Internet kryllar av internettroll som sprider hat och gör livet surt för andra på olika nätforum. Det tar Robert Aschberg fasta på i vår, i TV3:s nya program ”Trolljägarna”.

Han söker upp nättrollen och konfronterar dem i situationer när de inte kan gömma sig bakom skärm och tangentbord.

Foto: Wikimedia

www.tv3.se


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. Ska bli intressant och se om han kommer att söka upp några av hans kompisar på vänsterkanten,finns en hel del hatiska och våldsförespråkande vänsterextremister som man borde syna i sömmarna.

 2. Instämmer helt med Lars Pettersson !
  AFA, Megafon, Tigrarna m.fl. s.k. organisationer hatar och hotar inte bara på nätet utan i den fysiska verkligheten. Flera politiker som upplevts som ”felaktiga” har fått sina hem sönderslagna. Bråken i Husby orkestrerades också från dessa kretsar.
  Dessvärre gör dessa extremister också samhället en veritabel björntjänst då SD och liknande rörelser med odemokratiska medlemmar får gratis draghjälp.

  Wille B
  Dec 2013

 3. detta med hat tycks nätfolket inte ha en aning om vad det är! Hat har som ingående komponent smärta/skada. Enbart ett gäng elektroniska bokstäver kan knappast bli mer än antagonism. Utformningen av de elektroniska tecknen är ju upp till tolkaren, som lägger en betydelse i dem. En sprängd ytterdörr är däremot hat.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här