Robert Aschberg ska jaga näthatande troll på TV

5
327

Robert AschbergTT: Internet kryllar av internettroll som sprider hat och gör livet surt för andra på olika nätforum. Det tar Robert Aschberg fasta på i vår, i TV3:s nya program ”Trolljägarna”.

Han söker upp nättrollen och konfronterar dem i situationer när de inte kan gömma sig bakom skärm och tangentbord.

Foto: Wikimedia

www.tv3.se

5 KOMMENTARER

 1. Ska bli intressant och se om han kommer att söka upp några av hans kompisar på vänsterkanten,finns en hel del hatiska och våldsförespråkande vänsterextremister som man borde syna i sömmarna.

 2. Instämmer helt med Lars Pettersson !
  AFA, Megafon, Tigrarna m.fl. s.k. organisationer hatar och hotar inte bara på nätet utan i den fysiska verkligheten. Flera politiker som upplevts som “felaktiga” har fått sina hem sönderslagna. Bråken i Husby orkestrerades också från dessa kretsar.
  Dessvärre gör dessa extremister också samhället en veritabel björntjänst då SD och liknande rörelser med odemokratiska medlemmar får gratis draghjälp.

  Wille B
  Dec 2013

 3. detta med hat tycks nätfolket inte ha en aning om vad det är! Hat har som ingående komponent smärta/skada. Enbart ett gäng elektroniska bokstäver kan knappast bli mer än antagonism. Utformningen av de elektroniska tecknen är ju upp till tolkaren, som lägger en betydelse i dem. En sprängd ytterdörr är däremot hat.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here