Etablerade medier ignorerade i år VoF:s antipris Årets Förvillare

1
155

Vetenskap och FolkbildningDet har nästan gått en månad sedan föreningen för rollspelande pojkar, Vetenskap och Folkbildning, korade Årets Förvillare 2013, men media ignorerar i år VoF:s utmärkelse.

Tidigare år har etablerade medier speglat ”utmärkandet”, men eftersom det alternativa priset med samma namn dvs ”Årets Förvillare” senaste åren delats ut till svenska myndigheter och etablissemangspersoner har funktionen med antipriset spätts ut och blivit meningslöst som opinionsbildningsverktyg och skrämselmetod för etablissemangets räkning.

Tuffaste killen i VoF

Det finns en annan skillnad från tidigare år när VoF utnämnt Årets Förvillare, inga VoF-personer ville stå bakom årets annonsering trots att personerna i riksstyrelsen är de som stått bakom utmärkelserna tidigare år.

Den person som dock vågade bloggposta annonseringen om Årets Förvillare 2013 på VoFs blogg var den statskunskapstuderande Fredrik Julihn som är ledamot i VoF:s riksstyrelse.

Fredrik Julihn spelar banjo i gruppen Freudian Slip, dvs freudiansk felsägning.

Läs mer: Media har tappat allt intresse för VoF:s förvillarpris  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här