InfoWars: Google vill föra över dina smartphone-videos till polisen

0

Samsung-S4InfoWars. Google has filed a patent for identifying when a “mob” event takes place by detecting when a number of cellphone videos or photos are taken at one particular location with the intention of forwarding such information to law enforcement authorities.

“When there are at least a given number of video clips with similar time stamps and geolocation stamps uploaded to a repository, it is inferred that an event of interest has likely occurred, and a notification signal is transmitted (e.g., to a law enforcement agency, to a news organization, to a publisher of a periodical, to a public blog, etc.),” states US Patent #20140025755.

Read more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelMorgan Strålman: Den stora viltdöden 2013
Nästa artikel2000-Talets Vetenskap intervjuade redaktören
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer