InfoWars: Google vill föra över dina smartphone-videos till polisen

0
138

Samsung-S4InfoWars. Google has filed a patent for identifying when a “mob” event takes place by detecting when a number of cellphone videos or photos are taken at one particular location with the intention of forwarding such information to law enforcement authorities.

“When there are at least a given number of video clips with similar time stamps and geolocation stamps uploaded to a repository, it is inferred that an event of interest has likely occurred, and a notification signal is transmitted (e.g., to a law enforcement agency, to a news organization, to a publisher of a periodical, to a public blog, etc.),” states US Patent #20140025755.

Read more


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här