Bolibompa propagerar ensidigt för vaccin – Barnkanalen

10

bolibompa-vaccin

Söndagen den 23 februari 2014 sände SVT:s Bolibompa ”Bacillakuten” om virus, barnsjukdomar och vaccin. Läkarna Petter Oest och Ola Andersson propagerade för vaccin och låten ”Vaccin en slags medicin” spelades. Alla barnen bjöds upp till att glatt hoppa runt på dansgolvet och sedan applådera.

Text: Linda Karlström, publicerad i Vaccin.me | Bild: Faksimil från Bacillakuten, dr Ola Andersson

Öppet brev till SVT och de ansvariga för Bolibompas programutbud

Jag har ikväll tittat på Bacillakuten tillsammans med mina fyra barn. Mitt äldsta barn skadades allvarligt av vaccin när hon var liten. På grund av vaccinet fick hon just den sjukdomen som vaccinet påstods skydda mot, och hon tvingades genomgå en stor operation. Vi var ändå lyckligt lottade, för hon överlevde och verkar inte ha fått några bestående men, annat än fula ärr från operationssåret som dessutom blev infekterat.

Värre gick det för våra bekanta, vars son dog på grund av samma vaccin.

Ikväll har Bacillakuten gjort sitt allra yttersta för att övertyga alla barn om att vacciner är fullständigt ofarliga och dessutom gör så att vi hålls friska. Barnen har fått hoppa runt på dansgolvet till en klämkäck låt som förkunnat att ”Med en spruta i din kropp sätter blodkropparna fart, dom bygger upp ditt försvar.”

Jag anser detta vara extremt vilseledande propaganda.

  • Ingen av läkarna i programmet berättade att vacciner kan förorsaka allvarliga biverkningar. Ingen påtalade att de förut så vanliga barnsjukdomarna minskade avsevärt i frekvens innan det fanns några vacciner.
  • Ingen talade om att barnsjukdomar stärker immunförsvaret på samma sätt som träning stärker musklerna.
  • I stället skrämde läkarna upp barnen med att exempelvis mässling är en oerhört jobbig sjukdom som medför lunginflammation och öroninflammation – vilket inte är sant. Dessa är komplikationer som uppstår om sjukdomen felbehandlas eller om den insjuknade lider av någon annan underliggande sjukdom.

Att SVT går i läkemedelsindustrins ledband är uppenbart, men icke desto mindre upprörande. Ni vilseleder och bedrar er yngsta publik. Det är bara fyra år sedan narkolepsiskandalen uppdagades, och antalet personer som har skadats för livet av svininfluensavaccinet uppgår officiellt till flera hundra. Mörkertalet är stort. Att ni i kölvattnet av denna skandal låter ett barnprogram hjärntvätta de mest sårbara i samhället är vämjeligt.

På vilket sätt har ni tänkt väga upp er fadäs? Kommer ni framledes att sända program som handlar om vaccinskadade barn? Kommer ni att förslagsvis delta i det Tredje Internationella Symposiet om Vacciner och göra ett reportage om alla de föredrag som internationella forskare håller om vaccinskador?

Jag emotser ert svar, som jag kommer att publicera på Vaccin.me där även detta brev finns.

Text: Linda Karlström

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Inger
Inger
Gäst
15 januari 2017 kl 23:04

Skrämmande och vidrigt! Hur kan man ens tillåtas visa sådan lögnpropaganda?

Lotta
Lotta
Gäst
25 februari 2014 kl 17:18

Usch vad obehagligt. Jag bara ryser. Oberoende granskning…..knappast!

Nils Öster
Gäst
24 februari 2014 kl 21:07

Heja SVT! Bra program!

Red
Red
Gäst
24 februari 2014 kl 17:23

Frågan är om man ska betala TV-licens för denna TV?

Sven Broddesson
Sven Broddesson
Gäst
24 februari 2014 kl 15:39

Det är ytterst märkligt att man får propagera för en metod!

Kristina
Kristina
Gäst
24 februari 2014 kl 14:27

Tv programmet var mkt bra och informativt anser jag, klarsynt.

Anna Hägg drougge
24 februari 2014 kl 13:22

Skriv och protestera på SVT:s facebook sida 🙂

Mariann
Mariann
Gäst
24 februari 2014 kl 11:26

Avskyvärt. Släng ut indoktrineringstv:n. Biter säkert mer än brev.

Ivan Björn
Gäst
24 februari 2014 kl 08:22

Det är detta som vi betalar TV licensen för. Indoktrinering! Med tanke på att det är ingen som vet eller bryr sig om vad som finns i vacciner och med tanke på att människor som gräver i sanningen säger att vacciner är spetsade med microchip så kan man jämföra denna vaccinationsprogram med märkning av fångar och detta för tankarna till åren innan 1945! Varför ska man ge sig just på barn på denna aggressiva sätt?
Svaret är enkelt.
Alla barn som föds är utan undantag de som kommer att bära jorden in i den nya guldåldern. In i de nya energier som både jorden och kosmos utstrålar. Med vacciner vill de manipulerande makthavare som vill hålla oss i okunskap och slaveri sätta stopp för detta.

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
23 februari 2014 kl 23:27

Detta är REN INDOKTRINERING!

USCH!!