Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Långfredag, död och uppståndelse

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 april 2014
- Torbjörn Sassersson

Eftersom jag är en sann skeptiker med forskarutbildning och håller vetenskapens ramar som mycket viktiga blir den frågeställning som aktualiseras av ett liv efter döden en utmaning.
Börje Peratt:
En bilolycka 1987 omgavs av flera transpersonella upplevelser och efter olyckan kände jag mig tvingad att undersöka dem. Den ena frågan ledde till den andra och snart var jag inne i ett forskningsprojekt. Av oro för vad omgivningen skulle säga skedde detta under mer än 10 år i sträng diskretion.
Om Medvetandets uppkomst
Frågeställningarna ledde in på så många spår att jag till slut tvingades dela upp dem. Jag kom fram till att publicera mina fynd i en trilogi. Den andra boken Tolv Sinnen (2012) gäller bl a frågeställningar som att en entitet överlever döden. Jag åker nu om några dagar till Tucson Arizona och konferensen Toward a Science of Consciousness för att presentera fynd och teorier och ta del av andras.

Börje Peratt

Börje Peratt officiell hemsida
LinkedIn
Börje Peratt/Wikipedia


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq